Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Creatine Monohydraat (Creapure®) 600g
Creatine Monohydraat (Creapure®) 600g
€17,50
L-Leucine Ultra Pure 400g
L-Leucine Ultra Pure 400g
€28,90
Original HMB 200g
Original HMB 200g
€24,90

Bodybuilding Stack

 • Bodybuilding Stack

 • (1)
 • Voor de fanatiekeling en maximizer!
 • 200g HMB
 • 400g Leucine
 • 600g Creatine
 • Jouw voordeel: €11,40
 • Gratis verzending
 • Aantal
  -
  +
Bodybuilding Stack
1 x €59,90
3 x €54,90
Prijs
€59,90
Vanaf 3 stuks
€54,90
Aantal:
-
+


Op voorraad

Inhoud

De Bodybuilding Stack bestaat uit:

Dosering

Suggesties voor het gebruik van de Bodybuilding Stack:

 • Creatine: Neem dagelijks 4 tot 6 gram creatine bij maaltijden en/of na de training met een eiwitshake of eiwithydrolisaat.
 • L-leucine: Neem 3 tot 6 gram L-leucine bij of na maaltijden maar vooral na de training met een eiwitshake of eiwithydrolisaat en wat koolhydraten (bijvoorbeeld twee rijpe bananen). Gebruik L-leucine niet vaker dan eens per 4 uur. Gebruik niet meer dan 9 gram L-leucine per dag (3 maatscheppen).
 • HMB: zie de uitgebreide toelichting voor het juiste gebruik van HMB op de HMB- productpagina.

Het Bodybuildingpakket gaat afhankelijk van de gebruikte dosering 40 tot 50 dagen mee. Je houdt daarna nog een ruime hoeveelheid creatine over. Het is gunstig om de creatine te blijven gebruiken bij 4 gram per dag. Je blijft dan profiteren van de gunstige invloed van dit supplement. Creatine hoeft niet in cycli gebruikt te worden.

Normale prijs losse producten: €71,30. Pakketkorting: €11,40.

----

Bodybuilding Stack – Als je naar het maximum streeft 

Om je spieren te laten te groeien moet je intensief trainen, veel slapen en ontstressen. En natuurlijk veel eten: hoogwaardige eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten. Als je aan die voorwaarden hebt voldaan, is er dan nog iets dat je extra kunt doen?

Jazeker, goede voedingsupplementen kunnen de spiergroei verder ondersteunen. Power Supplements levert 3 supplementen die te vinden zijn in het keukenkastje van menig natural bodybuilder:

- Duitse Creatine
- Amerikaanse HMB 
- Japanse L-leucine 
 
Creatine, L-leucine en HMB komen alle drie voor in de voeding. Maar de inname via voedingssupplementen overstijgt ruimschoots de inname via voedingsmiddelen. De Bodybuilding Stack biedt je deze supplementen met een aanzienlijke pakketkorting.
 
Supplementen met maximale zuiverheid

Bij de correcte wijze van gebruik zijn vrij grote dagelijkse hoeveelheden creatine, L-leucine en HMB nodig. Een inname van zulke grote hoeveelheden maakt het van extra groot belang om zuivere supplementen te gebruiken.

Power Supplements kiest voor haar supplementen voor grondstoffen van hoge kwaliteit: Creatine van Duitse makelij, L-leucine van de Japanse wereldmarktleider in kwaliteit, en de originele Amerikaanse HMB zoals gebruikt in wetenschappelijke studies.

Het gebruik van goede en dure grondstoffen in supplementen is helaas niet vanzelfsprekend. Het gros van de bodybuildingsupplementen die je tegenwoordig kunt kopen, wordt geproduceerd in landen die je liever niet ziet als thuisland van bijvoorbeeld het merk auto dat je rijdt. Waarom zou je voor een voedingssupplement anders redeneren?

Kies je voor voedingssupplementen van Power Supplements dan kies je voor zuiverheid.