Sluiten

1588 Recensies

Fijn maar gebruik hem niet

22 februari 2020 18:07
Rowan
Hele fijne beker, alleen doordat hij lekt gebruik ik hem niet .. Zoals wel meerdere lees ik.

Gym

5 februari 2019 12:01
H.G. Martin
Great for use in the gym

Makkelijk shaken

31 januari 2019 16:02
R.C.S. van der Kwaak
Topbeker.. lekt niet, makkelijk shaken ! en goedkoop

Werkt super

19 juli 2017 09:01
M. van der
Heb het al meerdere malen besteld en het werkt echt super!!

Niet lekvrij

11 maart 2016 10:01
Jeroen Veldhuijzen
Deze beker is groot, licht en gemakkelijk schoon te maken.
Ik heb er nu drie gehad (1x gekocht, 2x bij bestelling gekozen) en ze lekken alle drie erg bij de dop, er komen regelmatig druppels uit nadat er geschud is met de fles.

Ben er niet tevreden over en zal de volgende keer een andere beker kopen waar 'lekvrij' bij staat, eens kijken of die minder lekken.

Niet lek vrij

28 december 2015 23:35
fitnesser
Ja je kan er een shake in maken en eruit drinken. Nee hij is niet goed want hij lekt. Heel irritant. En niet alleen deze beker. Als je dit niet wil kan je een lekvrije beker kopen. Een misser want bij alle andere eiwitshops die ik ken krijg je bij je bestelling wel gewoon een goede gratis beker die niet lekt. Een lekvrije beker zou vanzelfsprekend moeten zijn. Ik bestel bij Power Supplements omdat ze geen rommel verkopen en zo transparant mogelijk zijn. Alleen deze beker is niet lek vrij en daarom vind ik hem niet goed.

Top beker

14 april 2012 13:37
M.H. Fung
Top beker voor mijn whey shake. Ik heb meerdere shake bekers allen met een zeefje. Gewoon niet teveel indoen (400ml max) en vanaf het begin meteen goed schudden, zodat je geen klontjes krijgt, of dat het vast plakt aan het zeefje.

Prima product

26 januari 2012 16:45
Bjorn Kosterman
Ik heb de Shaker afgelopen week gekocht. Het is een prima product voor een prima prijs!

Onhandig product

9 januari 2012 21:33
G Roest
Kreeg deze gratis bij de bestelling. De beker is groot wat handig is maar.......
Er zit een zeefje in. Dit is nutteloos. Wordt smerig en er blijven stukjes inzitten wat onwenselijk is. Dit geeft maar een erg beperkte ruimte om te gebruiken. De laagjes dop is ook niet praktisch, er blijft veel te veel restproduct achter. De drinkdop is te smal. Mijn andere beker van een ander merk heeft een metalen kogelachtig spiraal, dit werkt wel. Een idee is om deze spiraal over te nemen en het zeefje weg te doen. Al met al een mooi uitziend product maar praktisch gewoon erg onhandig, er zijn veel betere drinkbekers op de markt.

Groter dan verwacht

23 december 2011 18:05
PJW Janssens
Werkt zoals het zou moeten. De beker is groter dan ik had verwacht, maar dat is geen nadeel. Lekt niet en maakt de shake goed aan.

Werkt top

2 maart 2011 16:46
D. Brink
De shaker werkt top (kreeg deze gratis bij m'n bestelling)! Ik heb ook een identieke shaker van een andere shop echter was die €9,90...
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact