Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1539 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan

Retourneren

  • Gratis retourneren
  • Binnen 14 dagen
  • Mits onaangebroken en onbeschadigd
  • Zonder opgaaf van redenen


Nederland

Als je na ontvangst van het pakket toch liever afziet van je aankoop, dan kan dat. Je mag binnen 14 dagen na ontvangst de goederen via het postkantoor terugsturen naar ons gratis antwoordnummer:

Power Supplements
Antwoordnummer 2054
6800 WR Arnhem

BelgiŽ

In BelgiŽ kun je het pakket ook gratis retourneren via het postkantoor. Als je van het retourrecht gebruik wilt maken, is een mail naar info@powersupplements.nl genoeg. We sturen dan per kerende mail een gefrankeerd retouretiket toe, dat op het pakket kan worden geplakt.

Voorwaarden

Retourneren is alleen mogelijk als de producten ongeopend en onbeschadigd zijn. Aangebroken producten kunnen we helaas niet terugnemen, tenzij wij een verkeerd product hebben geleverd.

Het is niet nodig een reden op te geven voor het retourneren, maar het is wel belangrijk dat je ons van tevoren per mail (info@powersupplements.nl) of telefoon (0481-707138, vanuit BelgiŽ +31 481-707138) op de hoogte stelt. Je kunt dan gelijk aangeven of je volledig afziet van de aankoop of dat je het product wilt ruilen voor een ander product. In het laatste geval sturen we het vervangende product direct naar je toe.

Wanneer je afziet van de aankoop, zullen wij binnen 7 dagen na ontvangst van het geretourneerde product het volledige aankoopbedrag terugbetalen. Dat geldt ook voor de verzendkosten die je eventueel hebt betaald bij het bestellen. Afhankelijk van de betaalmethode die is gekozen bij het bestellen, zal de terugbetaling geschieden via iDeal, PayPal, creditcard of overschrijving.

Voor vragen over het retourneren kun je ons bereiken op het bovengenoemde e-mailadres en telefoonnummer (op werkdagen van 10 tot 17 uur).