Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1443 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Bulk Oats 5000g
Bulk Oats 5000g

vragen over boekweit, rijst, oats / havermout, brood, m

19 mei 2015 13:24
Andre Hensen
ik zat de berichten te lezen in de kennisarchief, heel veel goeie advies.
nu heb ik paar vragen
-boekweit : ik neem aan gewoon van supermarkt, kun je doen bij havermout ?
-rijst , witte rijst : er zijn zoveel soorten; basmati , jasmijn , snelkook witte rijst. wat is jou voorkeur ?
- melk: er staat telkens halfvolle melk, is volle melk niet completer?
- september begint voetballen weer, 4 keer per week + fitness. vitargo is beste koolhydraatbron maar ook heel duur.ik neem aan maltodextrine is ook een goeie vorm ? is maltodextrine geraffineerd of ongeraffineerd koolhydraten ?
-eieren : hoe zit het nu met rauw eieren slikken? want ik las dat je beter niet het geel moet koken .
- brood : ik ga nu 1 a 2 maanden geen brood eten maar jullie bio oats, dat houd in dat ik bij 4 maaltijden van de dag( waaronder ontbijt en preworkout ) oats + whey eet ( en nog andere dingen ) . niks verkeerds mee toch ?
- ik heb bio oats en whey temptation binnen gekregen, ik ga snel die grote emmers bij jullie kopen want de grote zakken zijn niet handig om te bewaren ( zakken zien er wel goed ,netjes en stevig uit )

grote compliment voor alle goeie uitleg van de voedingssupplementen maar ook van de normale voeding en adviezen.
19 mei 2015
Powersupplements
15:38Hoi André Of je boekweit en havermout kunt combineren? Ik denk dat er vast recepten voor zijn. Boekweit moet wel verhit worden. Bij havermout / Bio Bulk Oats hoeft dit niet per sé. Maar verhitting maakt havermout wel makkelijker verteerbaar. De Bio Bulk Oats hebben overigens al een warmtebehandeling ondergaan. Maar aanvullend koken of bakken (pannenkoeken) maakt het toch nog weer lichter verteerbaar. Mijn voorkeur voor rijst: in tegenstelling tot wat ik eerder schreef is dat alle behalve zilvervliesrijst. De reden hiervoor is dat zilvervliesrijst helaas teveel arseen bevat. De plant accumuleert van nature het zware metaal arseen. het metaal slaat vooral op in het vliesje. Eet je vaak zilvervliesrijst dan kan dit een probleem zijn. Kies daarom bij voorkeur een rijstvariant die gepeld is. M.b.t de melk: Volle melk is inderdaad completer, maar niet iedereen kan de extra calorieën goed hebben. Halfvolle melk is dan een middenweg. De beste koolhydraatbron is een natuurlijke koolhyraatbron. Bijvoorbeeld: - Boekweit (goede bron van magnesium) - Aardappelen - Rijst - Havermout / Oats Je vraag over eieren kan ik niet met volledige zekerheid beantwoorden. Bij het eten van veel eieren zou je, naar men beweert, een overgevoeligheid voor eieren kunnen ontwikkelen. Dit zal waarschijnlijk sneller gebeuren bij het eten van rauwe eieren. Rauw zijn eieren moeilijker te verteren. Je krijgt waarschijnlijk eerder niet goed verteerde eiwitdeeltjes in je bloedbaan waardoor de allergische reactie / overgevoeligheid kan ontstaan. Vier maaltijden van Oats + Whey Temptation is teveel. Zorg voor wat variatie. Bak bijvoorbeeld boekweitpannenkoeken en maak nog wat andere maaltijden zoals glutenvrije pasta. Succes! Kris
andre
21:47hey kris ik zal eens boekweit pannenkoeken uitproberen aardappelen ( liefst biologisch ) eet ik heel vaak met vlees of met boerenkool. eieren lust ik sowieso niet, rauw is wel makkelijker te slikken maar merk idd dat het lastig te verteren is. ik zal sowieso een oats maaltijd door rijst vervangen. ik ga binnenkort jullie caseine shake kopen , ff beetje moe van kwark. ik eet eigenlijk elke avond voor slapen kwark ( 250gr ) met amandel ( 15g ) en walnoten ( 10g ) is dat trouwens een slechte combi? vanwege fytinezuur in noten en calcium in kwark ik kan die noten samen nemen met die caseine shake neem ik aan voor het slapen of ook weer de probleem van fytinezuur ? gr.