Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1292 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan

Gainer / Post Workout: 36 vragen

smaak chocola supreme gainer

22 april 2016 09:48
Tiny Clots
hallo heb je nog chocolade smaak het staat er niet bij?
met vriendelijk groet margreet
22 april 2016
Powersupplements
11:50De Supreme Gainer gaat helaas uit het assortiment dus de chocola smaak zal niet meer terugkeren. We stappen geheel over op de Natural Gainer. Deze zal op den duur ook in de smaak chocola gemaakt worden.

Zelf weight gainer maken?

8 februari 2016 10:41
Anoniem
Hebben jullie ook een sample van de supreme gainer? Eigenlijk gaat mijn belangstelling meer uit naar de natural gainer, maar helaas voor mij, is deze niet glutenvrij.
Verder wou ik vragen hoe ik misschien zelf mijn eigen weigt gainer kan maken met glutenvrije havermout en whey en of andere eiwitten/kokosolie?
8 februari 2016
Powersupplements
11:52We hebben helaas geen samples van de Supreme Gainer. Je kunt inderdaad zelf een weight gainer maken zoals de Natural Gainer of Supreme Gainer. Een weightgainer shake die lijkt op de Supreme Gainer kun je maken door 70% maltodextrine te combineren met 30% Pure Whey Protein Isolaat. Hierbij kun je nog een aantal BCAA capsules of poeder nemen. De Natural Gainer is ook te maken. Hiervoor gebruik je als eerset ingrediënt haverpoeder. Het Finse havermeel (Bio Bulk Oats) dat wij verkopen is in principe glutenvrij, maar voor mensen met Coeliakie / glutenallergie durven we hem niet aan te bevelen. Er is helaas verderop in de productieketen (transport en de maalbewerking) kans op kruisbesmetting met glutenhoudende granen. Een natuurlijke weight gainer bevat verder nog een eiwitbron zoals wei eiwit, micellaire caseïne of ertweneiwit (Pea Protein Isolate). Het geheel mix je met water, melk of fruitsap. Je kunt de mix eventueel in een blender doen met wat vers fruit.

Supreme Gainer met Stevia

30 januari 2016 10:39
m
Hallo, hebben jullie de Supreme Gainer ook zonder zoetstof of met stevia???
mvgr.michael.
30 januari 2016
Powersupplements
11:39Sinds deze week hebben we de Natural Gainer, deze is met Stevia gezoet.

fruit versus maltodextrine

9 oktober 2015 14:44
andre
als ik alles goed lees en begrijp betekent het volgende:

fruit : is beter op langer termijn voor gezondheid
maltodextrine : boek je sneller resultaat

meteen na het sporten ( fitness en voetballen ) heb ik altijd ofwel maltodextrine genomen of appel / peer en daarna whey en daarna grote maaltijd.

ik wil natuurlijk goeie resultaat maken maar goeie herstel en gezondheid is voor mij ook belangrijk. ik voetbal namelijk vrijdag , zaterdag en zondag daarom snelle herstel heel belangrijk.
9 oktober 2015
Powersupplements
16:47Hoi André Als je 3 dagen op rij moet voetballen, dan kun je het beste veel pasta, brood, rijst of aardappelen eten. Dat werkt nog het beste. De maltodextrine zal de aanvulling van de voorraad spierglycogeen wel een snelle start geven. Maar ik vermoed dat als je een goed eter bent, dat je het spierglycogeen voldoende zult aanvullen met gewone voeding. Fruit is voor aanvulling van grote hoeveelheden spierglycogeen geen goede bron. Als snelle hap en start van het herstel na de training is het wel goed. De grote maaltijden met vaste voeding in de vorm van zetmeel blijft het belangrijkst. Kris

type maltodextrine

13 augustus 2015 09:46
niels
Hoi, ik heb jullie weight gainer gekocht en nu zie ik dat jullie als koolhydraat maltodextrine gebruiken. Dit zijn dus suikers en deze vermijd ik het liefst zoveel mogelijk. Nu is mijn vraag, wat voor maltodextrose jullie gebruiken? Wat is de verhouding glucose ten opzichte van de sucrose? Hebben jullie producten waar helemaal geen sucrose, suiker, fructose of enige andere vorm van suikers in zit? Dit zou super zijn.
13 augustus 2015
Powersupplements
11:55Hoi Niels, De maltodextrine bevat géén fructose of sucrose / suiker. Ongeveer 95% van de maltodextrine bestaat uit ketens van glucose (oligosaccahariden en polysacchariden). Ongeveer 5% van de maltodextrine bestaat uit een combinatie van glucose en maltose. Maltose is een disaccharide van twee glucose moleculen.

Supreme Gainer 4000g

8 juni 2015 11:59
mulder
Is de Supreme Gainer 4000g ook zonder sucralose???
mvgr.michael.
8 juni 2015
Powersupplements
14:00Hoi Michael, Momenteel nog niet. Maar we werken aan een versie van de gainer zonder sucralose! Kris

Gainer met stevia

26 mei 2015 09:27
Frank
Hallo,

Mijn vaag is of jullie net als de whey isolaat, de gainer ook in een Stevia variant hebben?

Groeten Frank
26 mei 2015
Powersupplements
11:28Hoi Frank, We werken aan een vernieuwde weightgainer zonder sucralose. Of deze met stevia gezoet zal worden is nog niet duidelijk. Kris

extra eiwitten bij supreme gainer

16 mei 2015 18:28
catharinus
heb je bij supreme gainer ook nog extra eiwitten nodig of zit er genoeg in de gainer zelf,
en moet je hier bij ook de naturel T Booster gebruiken?
16 mei 2015
Powersupplements
20:31Bij de Supreme Gainer zijn geen extra eiwitten meer nodig. De gainer bevat per dosering van 100 gram 25 gram eiwit als whey isolaat en daarbij nog eens 5 gram BCAA's. Als je de gainer mengt met 400 ml melk heb je overigens nog eens zo'n 14 gram extra eiwitten (hoofdzakelijk traagverterende caseïne). Je hoeft geen T-Booster te gebruiken bij de gainer.

supreme gainer versus bio oats met whey

11 mei 2015 06:46
andres
ik twijfel tussen supreme gainer kopen en bio oats met whey temptation bulk.

wat is plus punten van beiden ?

ik wil het als ontbijt sowieso nemen ( met fruit ) , misschien nog op andere moment van de dag ?

of alle 3 kopen voor goeie variatie ?
11 mei 2015
Powersupplements
08:52De oats / havermeel is de natuurlijke variant. Ik adviseer zoveel mogelijk natuurlijke voeding te eten. De gainer is geen maaltijdvervanger. Het is een extraatje voor iemand die niet zwaarder kan worden met gewone voeding. Als je oats goed verdraagt, zou ik dat altijd aanraden boven de gainer.

Supreme Gainer combineren met Whey protein isolaat

5 maart 2015 13:00
Caroline
Mag je whey protein isolaat combineren met supreme gainer?
Vb. één uur voor de training whey protein en na de training supreme gainer?
5 maart 2015
Powersupplements
14:02Hoi Caroline Het combineren van whey isolaat met de Supreme Gainer is geen probleem. Kris

2000g in chocola

8 februari 2015 20:12
anoniem
Is de smaak chocola niet op voorraad of alleen in de 4000g leverbaar?
8 februari 2015
Powersupplements
21:14De 2000g gaat uit het assortiment. Verreweg de meeste klanten kopen een 4000g verpakking, misschien ook wel logisch voor een weightgainer ;-)

Smaak maltodextrine

5 februari 2015 09:46
Jasper
Is de smaak neutraal of zit er nog iets van lemon achtige smaak aan o.i.d. ?
5 februari 2015
Powersupplements
10:47Hoi Jasper, De maltodextrine heeft geen toegevoegde smaak. Je kunt het zelf op smaak brengen met bijvoorbeeld wat siroop of door het te mengen met eiwitpoeder dat wel een smaak heeft.

kan geen massa aanbrengen

31 maart 2014 10:50
Bjorn Neysens
Ik neem nu al 2 weken bij elke maaltijd 1 schepje (70ml) maltodextrine maar ik krijg geen gewicht bij. Ik heb een super snel metabolisme en massa aanbrengen is echt zeer moeilijk voor mij. Ik zit ook in een sportrichting met 6u sport op de week. Ik weet geen raad meer dus vandaar de vraag. Ben sinds vandaag begonnen met portie te verdubbelen 2 schepjes bij elke maaltijd maar ik weet niet of dit goed is.
Mvg
31 maart 2014
Powersupplements
13:00Hoi Bjorn, Als je jong bent en ook flink actief, is massa aanbrengen inderdaad reuze moeilijk. Jonge mannen zoals jij adviseer ik brood met roomboter te eten. Of grote hoeveelheden rijst met bijvoorbeeld gehakt, een beetje groenten en flink wat olijfolie. Nog een leuke: doe 200 gram havermout in een grote kom en strijk het glad met een lepel, boerenlandmelk erbij zodat alle havermout net bedekt is, flink wat rozijnen toevoegen en eventueel wat kaneel. Tien minuten laten staan en smullen maar! De havermout / 'oats' van Quaker smaakt heel goed. Onze Bio Bulk Oats wordt ook goed gewaardeerd, maar dat is een poeder. Je kan voor onderweg een shake maken met een halve liter volle melk of boerenlandmelk en ons havermoutpoeder. Naar smaak vloeibare honing toevoegen en misschien een beetje zout. Daarnaast kan je inderdaad bij elke maaltijd wat maltodextrine toevoegen. Twee maatscheppen per maaltijd is wel wat veel als je bijvoorbeeld 5 maaltijden op een dag eet. Misschien kan je afwisselen met Bio Bulk Oats.

Hydrolisaat vs Gainer voor spiermassa

12 februari 2014 09:26
Martijn Bloemen
Wat is beter voor spiermassa na de training?
Hydrolisaat of Gainer?
12 februari 2014
Powersupplements
10:42De Supreme Gainer is een combinatie van onder andere koolhydraten, eiwitten en BCAA's. Die combinatie is heel effectief in het stimuleren van de opbouw van spiermassa. Wanneer je whey hydrolisaat gebruikt, bied je de spieren alleen een bron van aminozuren. De vergelijking met de gainer is daarom niet helemaal eerlijk. Als je een goede vergelijking wilt maken zou je de Supreme Gainer moeten vergelijken met whey hydrolisaat + maltodextrine + BCAA's. In dat geval zal bij iemand met een laag vetpercentage (goede insulinegevoeligheid) die een arbeidsintensieve bodybuilding workout heeft gedaan de combinatie met whey hydrolisaat winnen van de supreme gainer. Het is wel zo dat je met de whey hydrolisaat sneller weer moet eten. Het wordt heel snel opgenomen. Hier kan ook weer winst liggen voor de opbouw van spiermassa. Je kunt meer eten in een korter tijdsbestek. Ook nu geldt weer dat dit gunstig is voor mensen met een goede insulinegevoeligheid. Voor een nog effectievere combinatie kan je Supreme Gainer of de beschreven mix met whey hydrolisaat combineren met creatine monohydraat. De afgifte van insuline wordt sterker verhoogd en de opname van koolhydraten in de spieren neemt toe. Mensen met een goede insulinegevoeligheid merken dat ze steeds makkelijker een spierpomp krijgen bij de daarop volgende trainingen. De spieren zullen ook in rust voller zijn. Voor mensen die moeilijk zwaarder worden is het een goed idee om tijdens de training Whey Hydrolisaat (20-30 gram) en maltodextrine (40-50 gram) te gebruiken en na de training Supreme Gainer met creatine te drinken. De mix van Whey Hydrolisaat en maltodextrine kan je oplossen in een liter water. Dit drink je met kleine beetjes gedurende de training (start 15 minuten voor de training).

supreme gainer tijdens clean dieet

8 januari 2014 13:50
Ricky De Bruijn
Powersupplements,

Ik ben bezig met mijn clean eten dieet om van hieruit in Maart te beginnen met droogtrainen.
Ik heb nu 2-3 maanden cleanbulking gedaan en nu is het tijd om het overbodige weg te trainen zodat ik in maart alles strak kan trainen.
Kan ik Supreme Gainer gebruiken tijdens het dit clean dieet?
Ik zat er zelf aan te denken om 1,5 schepje na elke training te doen om zo niet teveel gain binnen te krijgen.
Is dit goed?

supplementen mixen na de training

27 november 2013 14:04
Kenny Thys
Geachte

Na de krachttraining neem ik nu 3 scheppen van jullie supreme gainer samen met 1schep whey, 300ml water en 4 capsules BCAA ... is dit ok zo of zijn de bcaa capsules er te veel aan of...? wat is de beste combinatie en verhouding?

mvg kenny

Snelle suikers na intensieve hardlooptraining

18 november 2013 13:22
Bastiaan
Beste Power Supplements, is de Supreme Gainer de beste keuze om net na een intensieve hardlooptraining van 1,5 uur te gebruiken? Of moet ik er zelf nog iets (b.v. snelle suikers ) aan toevoegen?

Bedankt en groeten, Bastiaan
18 november 2013
Powersupplements
14:28Hoi Bastiaan, Supreme Gainer is inderdaad geschikt na je hardlooptraining. Je hoeft naast de gainer geen snelle suikers meer te gebruiken. Maar als je wilt, mag je de gainer wel aanmaken met vruchtensap. Voor wat betreft aanvulling van de glycogeenvoorraden na een hardlooptraining zijn er misschien meer geoptimaliseerde koolhydraatsupplementen. Maar als je niet binnen twee dagen weer zo'n afstand gaat lopen, zal de voorraad spierglycogeen op tijd weer vol zijn. Het voordeel van Supreme Gainer is dat het naast een behoorlijke goede start van de aanvulling van glycogeen een zeer goede ondersteuning biedt bij het algehele spierherstel. Daarvoor zorgen de BCAA's en het whey isolaat in Supreme Gainer.

Hoeveel gram is een maatschep Maltodextrine?

6 september 2013 09:42
Oek Hrevatin
Hoeveel gram bevat 1 maatschep maltodextrine?
groet Oek

Bron van dextrose

20 augustus 2013 08:22
Dominique Vervoort
Beste,

Aangezien maltodextrine van mais komt, en mais het meest gemodificeerde product is, overweeg ik om te kiezen voor dextrose als post-workout carbs. Nu was mijn vraag: wat is de bron van deze dextrose? Komt hij uit mais, tarwe, aardappelen, ...?

Bedankt!

Een aantal vraagjes over maltodextrine als weightgainer

14 augustus 2013 19:30
Oek Hrevatin
Hallo beste meneer/mevrouw.

Ik ben nu al een tijdje bezig met jullie creatine en whey isolaat (waar ik zeer tevreden over ben!!!) en zag deze gainer. Wat me beviel was de prijs en hoeveelheid, maar ik heb wel 2 vraagjes over dit product:
1. Is dit een goede kwaliteit weightgainer? (Aangezien de zeer lage prijs)
2. Hoeveel kom je aan in een bepaalde tijd?
3. Kan ik deze gainer beter voor of na mn krachttraining nemen? Het lijkt me allebei wel goed, maar ook belangrijk dat je voldoende koolhydraten binnenhebt voor je training.
4. Ik las dat 20% van de koolhydraten gewoon verborgen suikers zijn, is dat ook zo en zou u me daar iets meer over kunnen uitleggen?

Met vriendelijke groet,
Oek

Maltodextrine 5000g houdbaarheid

30 juli 2013 14:20
Nick Van Bouwel
Is er een houdbaarbeidsdatum voor dit product of een termijn waarvoor dit best te gebruiken is?
Of het product ongeopend of geopend bewaard wordt, zal waarschijnlijk ook een invloed hebben op de houdbaarheid?
30 juli 2013
Powersupplements
16:21De houdbaarheid van de huidige batch ligt op November 2014. Als de zak steeds na opening weer goed gesloten bewaard word dan kan je die datum aanhouden.

aankomen met weightgainer

17 juli 2013 09:27
Atinder Singh
Geachte powersupplements

Mijn naam is Atinder Singh
Ik ben 19 jaar oud 1,85 cm lang en weeg 78 kg

Ik heb 2 jaar gefitnest en was erna gestopt toen heb ik jaartje kooivechten gedaan en ben nu weer tijdje begonnen met fitnessen.

Mijn vraag is volgende als ik nu supreme Gainer ga gebruiken.
Dan na tijdje kom ik qwa spiermassa aan. Maar kom ik ook aan qwa vet?
Ik wil namelijk niet dikker worden maar breder.

Alvast bedankt

M.v.g Atinder Singh

Gluten in weightgainer?

21 maart 2013 09:42
John Van Erven
Bevat de Supreme Gainer gluten of is deze compleet glutenvrij.
Ik heb namelijk een glutenallergie en mag geen gluten eten.
21 maart 2013
Powersupplements
10:42Hoi John, De Supreme Gainer is vrij van gluten!

Gratis shaker

29 januari 2013 20:33
Bahram Al Khamisi
Whey + Caseine + Gainer (groot) en Creatine Monohydraat wil ik kopen met volledige prijs: 131,40 euro. Mijn vraag is of ik hierbij een gratis shaker kan krijgen? Groetjes

Houdbaarheid weightgainer

24 januari 2013 12:02
Erik
Wat is de houdbaarheid Supreme Gainer 4000g, zodra deze geopend is.

M.v.g.

Erik.
24 januari 2013
Powersupplements
13:09Hoi Erik, De houdbaarheid is sterk afhankelijk van de omstandigheden. Dat zijn onder meer: - De luchtvochtigheid als de pot open gaat. - Het aantal malen dat de pot geopend wordt (kleine porties). - Of je bij het uitscheppen het poeder met je handen aanraakt. - De bewaartemperatuur. Als je steeds alleen het steeltje van het maatschepje aanraakt en de overige omstandigheden zoals luchtvochtigheid en temperatuur niet te slecht zijn, dan moet het poeder toch zeker tot een half jaar na opening te bewaren zijn. De datum onder op de pot is de minimale houdbaarheid van een ongeopende pot.

supreme gainer all in one

26 november 2012 09:59
oldskoolpersonalgym@hotmail.com
Zoals u stelt is dat produkt een all in one.
Persoonlijk zoek ik zo een soort produkt al langer, gewoon vanwege het feit
dat niet iedereen in staat is elke keer op een bepaalde tijd op de dag weer
een shake of ander produkt klaar te maken en te nuttigen.
Waarom adviseert u dan toch een combinatie pakket
met Whey + Caseine + Gainer als dit een al in one produkt is
zie ik niet in waarom ik dan mijn klanten een combinatie pakket moet
adviseren.
En als dit niet zo is, zou ik het niet zo promoten.
Zou u mij daarover eens wat uitleg willen geven.

Vriendelijke groet
H.Bakker
Old s'Koolgym

Maltodextrine combineren

26 november 2012 09:53
Anoniem
Ik gebruik Supreme Weight Gainer om aan te komen.
Gezien ik niet snel aankom ondanks ik ook meer en anders eten, vroeg ik me af of ik de Weight Gainer kan gebruiken met Maltodextrine, en hoe.
Ook de vraag of ik de Weight Gainer beter met dit product of met Bio Bulk Oats kan gebruiken.

Is het verantwoord en zinvol om Supreme Weight Gainer met 1 van deze te mixen plus creatine?
26 november 2012
Powersupplements
10:58Hoi Rick, Als je echt een snelle verbranding hebt, kan je extra koolhydraten toevoegen aan de weightgainer. Het havermoutpoeder heeft de voorkeur boven maltodextrine. Havermout is een compleet voedingsmiddel met vezels, vitamines en mineralen. Creatine is daarbij een prima aanvulling op het geheel.

Aankomen met Supreme Gainer

15 november 2012 11:41
Anoniem
Beste,

Ik heb deze week een pot Supreme Gainer gekocht.
Ik heb na een half jaar stilstand de weg naar de sportschool weer gevonden, en komende week wil ik naast cardio ook weer krachttraining doen.
Ik heb de gainer gekocht omdat ik aan wil komen. Want, wat ik ook eet, hoeveel ik ook eet, ik kom geen gram aan.
Ik ben 23jr, 178cm, weeg slechts 59,7 kg en heb slechts een vetpercentage van 7,2%!
(Vet-massa: 4,3 kg, Vetvrije-massa: 55,4kg, Lichaamsvocht: 40,6kg)

Mijn vraag is hoe ik het best aan kan komen. Is de Supreme Gainer alleen, voldoende?
Wanneer zal ik resultaat zien?

Ik sport 2x in de week. Nu nog cardio en met losse gewichten, vanaf volgende week ook krachttraining. (om me wat fitter te voelen slik ik elke dag synthetische Glucosamine, VitamineA-Z en een capsule Omega3)
15 november 2012
Powersupplements
12:55Hoi Rick, Over het algemeen lukt zwaarder worden wel als je de juiste methode gevonden hebt. De Supreme Gainer alleen is in ieder geval niet voldoende. Ik zou je cardio trainingen even stoppen en inwisselen voor 'cardio squats': Bouw de squats (of leg presses) op naar 5 sets van 20 reps. Je moet er flink van gaan hijgen. De squats vergroten je eetlust. Houd je trainingen beperkt van omvang en kies vooral de grote oefeningen waarbij je relatief het meeste gewicht kan gebruiken. Denk aan pushups / dips (lichaamsgewicht), chinups / pullups of pulldowns en dumbell roeien. Neem na je training creatine en supreme gainer. Je mag de supreme gainer in jouw geval opvoeren tot de dubbele dosering. Maak het eventueel aan met appelsap voor extra snelle suikers. Begin al tijdens of voor de training van de gainer te drinken. Als je zoveel weightgainer gebruikt, hoef je de rest van de dag geen gainer meer te gebruiken. De rest van de dag en op rustdagen ga je je voeding flink opvoeren: Gebruik je melk/yoghurt/kwark? Neem volle zuivelproducten! Brood? Eet je er al 20 per dag met roomboter erop? Groenten bakken? Extra scheut olijfolie! Eet je al 3-4 overvolle borden avondeten? Kijk eens of je toe kan werken naar een avondmaaltijd van 1,5 kg of meer. De glucosamine zou ik weglaten als je geen gewrichtsklachten hebt. Vitamines heb je ook niet nodig als je zo´n snelle stofwisseling hebt dat je een paard kan opeten. De omega 3 is prima. Succes!

aankomen

24 oktober 2012 12:59
Dave Schipper
hallo ik train nu al een tijdje en ben bijna droog, nu wilde ik weer aankomen Maar dan cleanbulk. ik heb al geprobeert meer te eten maar dit lukt niet verder nu dacht ik eraan om jullie supreme gainer te gaan gebruiken maar hier twijfel ik nog over omdat ik voordat ik begon met sporten wel een beetje aanleg voor dik worden had. kan ik dit zonder dat mijn vetpercentage omhoog gaat gebruiken? ik train nu 2x kracht training, 2x mma, 1x kickboksen en 1x boksen.

Smaak / ervaring supreme gainer

24 oktober 2012 10:02
Anoniem
Beste,

Ik lust absoluut geen havermout/brinta/oats etc. maar ik zoek wel een goede gainer om gewicht aan te komen.
Bijna alle weightgainers die ik ken zijn gebaseerd op oats smaken. is dit bij jullie ook het geval?
Heeft de smaak wat weg van oats? Want anders lust ik het niet.

En ik kan dit goed gebruiken om in gewicht aan te komen nietwaar?

Gr.
24 oktober 2012
Powersupplements
12:09Onze gainer bevat geen oats en smaakt daar zeker niet naar. Het enige wat de smaak misschien ietsjes laat afwijken van een milkshake is dat er BCAA aminozuren in de de Supreme Gainer verwerkt zijn. Dit geeft een lichte prikkeling. De Supreme Gainer kan heel goed gebruikt worden voor gewichtstoename. Je kan het bijvoorbeeld diverse malen per dag gebruiken na de maaltijd. Dat extraatje levert veel 'schone' extra calorieën. Het meest ideale moment voor de Supreme Gainer is na de training. Het neemt snel op, waarna je ook snel weer kan beginnen met de volgende 'gewone' maaltijd.

Gewichtstoename

10 oktober 2012 11:00
Anoniem
Hallo,

gewichtstoename klinkt een beetje eng. Ik sport nl om juist wat vet te verbranden en ben bang dat bij gewichtstoename dit toch ook weer deels in de vorm van vet terugkomt.
Ik sport 4 keer per week 1 uur (zware krachttraining). Moet ik daarvoor bang zijn of is dat onzin?
10 oktober 2012
Powersupplements
13:02Als je sport om vet te verbranden kan je beter geen 'weightgainer' gebruiken. Alhoewel het wel mogelijk is (bijvoorbeeld d.m.v. carb backloading protocol). Beter is het om gewoon vast voedsel te eten voor je koolhydraten. Eiwitten kunnen ook uit gewone voeding gehaald worden of uit een eiwitshake. Voor maximale vetverbranding ben je zuinig met koolhydraten en neem je ze niet in vloeibare vorm (fruitsap, frisdrank, weightgainer).

zoetstof in gainer

28 september 2012 12:49
Chris
Hallo,

Waarom zit er nog een zoetstof in de gainer zat ik me af te vragen. Hij is toch al voorzien van 55% koolhydraten?

Groeten Chris
28 september 2012
Powersupplements
14:58Hoi Chris, In tegenstelling tot veel goedkope 'gainers', bevat de Supreme Gainer geen suiker (glucose / fructrose / sucrose). Het bevat maltodextrine. Dat is een complexe koolhydraat met een zeer geringe zoetkracht. Vandaar de toevoeging van een klein beetje zoetstof. Maltodextrine bestaat uit ketens van glucose (= complexe koolhydraat). Die ketens verschillen van lengte. Een klein percentage van de glucose is aanwezig als disaccharide. Dat is twee glucose moleculen aan elkaar. Deze disaccharide noemt men maltose. Dit is licht zoet, maar de hoeveelheid is te gering om de Supreme Gainer zoetheid te geven.

Pakket met whey,caseine en gainer

31 augustus 2012 14:42
Anoniem
Hallo,

ik ben erg benieuwd op welke wijze je deze drie producten in je dagelijkse routine moet inzetten. Ik train vrijwel altijd rond 12 uur. De caseine is, dacht ik, vooral voor de nacht, maar wanneer moet je de whey en wanneer de gainer nemen?

Bij voorbaat dank voor het antwoord.

Vr groet
31 augustus 2012
Powersupplements
16:49Caseine wordt vaak voor het slapen gaan gebruikt omdat het langzaam verteert. Maar het is ook prima overdag te gebruiken. Het vult goed en dat vinden veel mensen prettig. Het geeft ook een wat dikkere shake zonder dat er verdikkingsmiddel aan te pas hoeft te komen. Ook dat wordt door veel mensen gewaardeerd. Whey eiwit is bij uitstek geschikt om voor je training te nemen. Op dat moment heeft het een streepje voor op caseine. Het verteert sneller en makkelijker. Er blijft meer energie over om te trainen en je hebt meer aminozuren tot je beschikking tijdens en direct na de training. Daarnaast bevat het heel veel BCAA aminozuren (nog meer dan caseine). Dat is heel welkom bij je trainingen. De Supreme Gainer bevat een combinatie van koolhydraten, whey isolaat eiwit en BCAA aminozuren die zeer geschikt is om na de training in te nemen. Enerzijds door de snelle vertering

Supreme Gainer

20 augustus 2012 11:01
anoniem
Ik heb nu net de Supreme Gainer ontvangen , nu is mijn vraag wanneer ik deze best inneem. Ik train altijd 50-60 minuten en dan fiets ik nog 6-7 km naar huis , neem ik dan best de shake ( 400ml ) na de fitness meteen of pas als ik thuis ben na het fietsen ?
En dan nog dezelfde vraag voor creatine die ik neem ? voor de training , na de training of na het fietsen thuis.

Alvast bedankt
20 augustus 2012
Powersupplements
13:08Je kan de shake voor het fietsen innemen. Alleen als je heel hard naar huis fietst (en je dus in feite nog aan het trainen bent), kan je de shake beter pas na het trainen innemen. Voor een maximaal spieropbouwend effect neem je de creatine bij de shake na je training.

voeding

20 augustus 2012 09:57
B Rekker
Hallo, ik ben 30 jr, 1.89m en 88 kg. Ik doe twee keer per week zo'n anderhalf uur krachttraining. Ik merk dat ik niet meer groei. Als dat te maken heeft met het feit dat ik 'slechts' twee keer krachttraining doe dan heb ik daar vrede mee, want meer tijd heb ik helaas niet.

Maar ik heb het idee dat er wellicht wat te verbeteren is aan mijn voeding. Ik sport meestal aan het einde vd ochtend of begin vd middag. Als ontbijt eet ik dan 2 donkervolkoren broodjes. Als ik meer eet, word ik tijdens het sporten kotsmisselijk. Voor de training neem ik dan 2 scheppen pure whey protein isolate. Na de training neem ik nog een schep whey. Verder eet ik dan nog wat brood.
Ik merk altijd dat ik de 24 uur na de training behoorlijke trek heb. Ik weet dan nooit zo goed wat ik moet eten, omdat ik geen ongezonde zooi wil binnenkrijgen en ik niet altijd een voorraad kwark heb. Daarom dacht ik er over om eiwitrepen te kopen, maar toen kwam ik de supreme gainer tegen. Is dat een betere optie om de honger te stillen? En als ik dat zou nemen direct na de training, krijg ik dan niet die 'hongerklop' meer?

Ik hoop dat je me kunt adviseren!
20 augustus 2012
Powersupplements
12:06Twee keer trainen per week kan voldoende zijn als het trainingsprogramma voor jou geschikt is. Dat je honger hebt de 24 uur na een training is een positief teken. Probeer veel te eten in die periode. Het kan heel goed zijn dat een gebrek aan voeding je progressie tegenhoudt. De Supreme Gainer is een oplossing. Ik zou echter eerst proberen om een grote pan met rijst, groenten en kip te maken. Maak bijvoorbeeld 6 porties wanneer je tijd hebt en zet dat wat je niet direct kan gebruiken in de diepvries (verpakt per portie). De dag voor je gaat trainen haal je twee porties uit de vriezer. De 24 uur na je training eet je die twee porties als extraatje. De Supreme Gainer kan je eventueel gebruiken om direct na je training te nemen. De dosering whey zou ik wat terug schroeven. Een schep voor je training en de Supreme Gainer na je training levert al ruim voldoende eiwit.

Bevat Supreme Gainer genoeg eiwitten voor spierhertsel?

31 juli 2012 11:05
Arjan van Dijk
Goedenavond,

Ik gebruik de Supreme Gainer 4000 g direct na mijn training en voor de training 'ultra fine Creatine Monohydrate'. Bevat de gainer genoeg eiwitten om je spierherstel te bevorderen of is het raadzaam om ook nog een specifiek eiwit of aminozuren product te gebruiken?

Alvast bedankt voor het antwoord.

Met vriendelijke groet,

Arjan van Dijk
31 juli 2012
Powersupplements
13:11Hoi Arjen, Vier scheppen Supreme Gainer bevat 25 gram eiwit uit whey isolaat en 5 gram BCAA's. Dit is vrijwel optimaal. Het zou een fractie meer mogen zijn als je na deze shake langere tijd niets meer gaat eten. Als je echter binnen 1 a 2 uur je volgende maaltijd met vaste voeding eet, dan kom je niets tekort.