Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1239 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan


Zelf weight gainer maken?

8 februari 2016 10:41
Anoniem
Hebben jullie ook een sample van de supreme gainer? Eigenlijk gaat mijn belangstelling meer uit naar de natural gainer, maar helaas voor mij, is deze niet glutenvrij.
Verder wou ik vragen hoe ik misschien zelf mijn eigen weigt gainer kan maken met glutenvrije havermout en whey en of andere eiwitten/kokosolie?
8 februari 2016
Powersupplements
11:52We hebben helaas geen samples van de Supreme Gainer. Je kunt inderdaad zelf een weight gainer maken zoals de Natural Gainer of Supreme Gainer. Een weightgainer shake die lijkt op de Supreme Gainer kun je maken door 70% maltodextrine te combineren met 30% Pure Whey Protein Isolaat. Hierbij kun je nog een aantal BCAA capsules of poeder nemen. De Natural Gainer is ook te maken. Hiervoor gebruik je als eerset ingrediŽnt haverpoeder. Het Finse havermeel (Bio Bulk Oats) dat wij verkopen is in principe glutenvrij, maar voor mensen met Coeliakie / glutenallergie durven we hem niet aan te bevelen. Er is helaas verderop in de productieketen (transport en de maalbewerking) kans op kruisbesmetting met glutenhoudende granen. Een natuurlijke weight gainer bevat verder nog een eiwitbron zoals wei eiwit, micellaire caseÔne of ertweneiwit (Pea Protein Isolate). Het geheel mix je met water, melk of fruitsap. Je kunt de mix eventueel in een blender doen met wat vers fruit.