Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1481 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Micellar Casein 1000g
Micellar Casein 1000g

Afvallen

5 oktober 2011 13:21
AA
Hallo,
Ik moet ruim 20 kilo afvallen.Ik weet dat koolhydraten minderen heel goed werkt. Ik kwam in de reformwinkel een pot tegen (Dieet Pro) Dit met Micellar Casein.... Nu neem ik nooit zomaar iets en ben dus gaan google`n en kwam op jullie site. Ik wil een dieet gaan volgen waarbij ik dan 2 maaltijden vervang voor een eiwitshake...Is dan de Micellar Casein 1000gr van jullie ook geschikt? Of juist niet?
Ik wil het dus puur voor vetverbranden en strakker worden. Ik doe 2 x per week aan spinning en verder lekker wandelen met de hond. Groetjes
5 oktober 2011
A Vermaas
14:43Ik heb inmiddels alle vragen en antwoorden gelezen en ik heb 2 potten Micellar Casein besteld... Ik ga het gewoon proberen en volg de adviezen uit de reactie`s op. 2 maal een shake met voldoende groente en s`avonds gewoon een koolhydraat beperkte maaltijd met vlees of vis en groente.. Welke fruitsoorten en hoeveel fruit kan ik het beste nemen?
6 oktober 2011
Powersupplements - Kris
04:22Het beste fruit voor een koolhydraatarm dieet is het fruit dat niet zo zoet is. Dat bevat de minste koolhydraten. Bananen bevatten heel veel koolhydraten en moeten bij dit type dieet vermeden worden.

Bij een strikt koolhydraatarm dieet kan de hoeveelheid fruit het beste zoveel mogelijk beperkt worden. Om toch tot een gezonde gevarieerde voeding te komen kan fruit vervangen worden door groenten.