Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1239 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Micellar Casein 2000g
Micellar Casein 2000g

whey versus case´ne

9 april 2016 19:15
saskia de bruin
ik wil graag een eiwit suplement gaan gebruiken en die bij jullie gaan bestellen omdat julie whey verkopen zonder zoetstof.
ik doe twee keer in de week body pump en zumba-up en twee keer in de week fitness.
Nu kreeg ik van een vriendin een case´ne shake met mango. Erg lekker opgeschuimd met melk.
Nu is mijn vraag wat is een rede om liever case´ne te gaan gebruiken dan whey?
Zit er veel verschil in?
Ik lees dat er veel calcium in de case´ne zit en dat zou ik met mijn trage schildklier goed kunen gebruiken omdat ik heb begrepen dat de medicatie die ik daar voor slik zorgt voor minder calsium opname.

vgr.saskia
9 april 2016
Powersupplements
21:26Hoi Saskia, Het vraagstuk whey versus case´ne is een bekende. Whey en case´ne kunnen gebruikt worden voor herstel, spieropbouw en afslanken. Whey ofwel wei eiwit komt het beste tot zijn recht bij gebruik voor lichamelijk herstel na sporten en spieropbouw. Het kan ook in het algemeen helpen om 'aan te sterken'. Case´ne wordt veelal gebruikt door mensen die graag een shake hebben die de honger goed stilt. Behalve dat Micellaire Case´ne goed de honger stilt beschermt het ook beter tegen spierafbraak dan wei eiwit wanneer je aan het afslanken bent. Micellaire is case´ne is daarom het ideale 'afslankeiwit'. Het calcium in Micellaire Case´ne zorgt voor een verdere versterking van het afslankeffect. Kris