Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1438 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

combinatie met medicijnen

10 januari 2011 21:23
M
Laatst heb ik 2 potten eiwitten aangeschaft, 1 ervan was CaseÔne en de ander was Whey. Hierbij heb ik ook het product "Natural Fat control"

Nou heb ik er twee vragen over waarvan 1 er al gedeeltelijk is beantwoord.

1) Hoezo is het CaseÔne zo poederig bij twee scheppen, wat wel aanbevolen is? Is 1 schep of 1.5 ook minder eiwit op lange termijn?
+ Wellicht is het voor uw eigen producten eens handig het te vergelijken met "OPTIMUM NUTRITION 100% Gold Standard Casein Protein Banana Cream 4 lbs" welke ik destijds in de VS heb gekocht via Allstarhealth.com. Ik kan mij namelijk herinneren dat deze minder poederig was, maar goed wellicht is het handig m.b.t. uw producten.

2) Op Natural fat control staat dat deze niet met medicijnen ingenomen moet worden of dat daarover nagevraagd moet worden. Nu vroeg ik me af of het ook te gebruiken is met Retard medicijnen die de hele dag werkzaam zijn? OF welke medicijnen per definitie niet samen gaan? Wellicht dat u dit weet!
10 januari 2011
Powersupplements - Kris
21:24Onze caseine bevat alleen micellaire caseine. Het product van Optimum Nutrition bevat een mix van micellaire caseine en caseinaat.

De micellaire variant van caseine is de natuurlijke variant zoals deze in melk voorkomt. Micellaire caseine is een duurdere grondstof. Ik denk dat dit de reden is voor het verschil in structuur van het poeder.

Als de shake te dik wordt, kunt u het poeder mengen met meer vloeistof.

De mogelijke medicijninteracties voor Natural Fat Control gelden met name voor bloedverdunnende / stollingsremmende medicijnen. Het is wel zo dat plantenextracten in hogere doseringen een behoorlijke invloed hebben op het metabolisme. Dat is in vrijwel alle gevallen gunstig, maar het lichaam moet het wel kunnen verwerken. Zeker bij mensen die al medicijnen gebruiken en wat ouder zijn, is het lichaam wat sneller ontregeld.
M
21:25Wat ik me namelijk afvroeg is of het ongunstige effecten had met betablokkers bijvoorbeeld? Ik gebruik ze voor mijn hart en ik twijfel wel een beetje..
Powersupplements - Kris
21:25Voor zover bekend kunnen de ingrediŽnten in Natural Fat Control gebruikt worden in combinatie met beta blokkers.

Groene thee (een ingrediŽnt in Natural Fat Control) kan in principe een interactie veroorzaken met beta blokkers. Maar de reden hiervoor is de cafeÔne in de groene thee. Het groene thee extract in Natural Fat Control is echter cafeÔnevrij.