Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1472 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

cutten en Natural Fat Control

12 november 2010 21:51
D M
Mijn vetpercentage ligt rond de 16% en ben 73 kilo en 176 cm lang.
Ik moet nu nog 3 weken bulken, daarna wil ik gaan cutten en Natural Fat Control proberen, zijn hier enige bijwerkingen bij en is het gezond om te gebruiken bij 21 jaar? Is het echt 100% natuurlijk, en wat moet ik weten voordat ik het gebruik en na hoeveel weken kan ik resultaat zien als ik aan het bulken ben?

Van welk merk is deze Natural Fat Control?
Wat is beter te gebruiken, Aminozuren of Eiwitpoeders om droger en meer spiermassa te ontwikkelen.

Ik train 3 x in de week, 1 x thai boks.
12 november 2010
Powersupplements - Kris
21:52Het klinkt misschien als een verkooppraatje, maar het is nu al handig om Natural Fat Control te gebruiken. De reden hiervoor is dat het ook de opslag van vet remt. Dus als je aan het bulken bent, zal je meer spier en minder vetmassa aanzetten. Dit effect is toe te schrijven aan het ingrediënt kurkuma wortelextract.

Natural Fat Control is inderdaad helemaal natuurlijk. Het bevat alleen plantenextracten en een heel klein beetje onschuldige hulpstoffen.

Bijwerkingen kunnen er zijn. Dat geldt voor alle voedingsmiddelen. Je hebt sneller bijwerkingen als voedingsmiddelen heel geconcentreerd zijn (extracten). Dan krijg je namelijk relatief makkelijk veel van de actieve stoffen binnen. De eventuele bijwerkingen zijn in ieder geval van voorbijgaande aard. Ernstig zal het niet zijn. Tenzij je allergisch bent voor groene thee, curry/kurkuma of rode wijn.

Je kan Natural Fat Conmtrol het hele jaar door gebruiken. Tijdens het cutten en bulken. En ook als gezondheidssupplement.

Natural Fat Control is van ons eigen merk: Power Supplements. We kopen de grondstoffen in bij vertrouwde leveranciers.

Om spiermassa te ontwikkelen kan je beter eiwit gebruiken dan aminozuren. Je lichaam verwerkt van nature alleen eiwitten. Die worden verteerd tot stukjes van twee en drie aminozuren aan elkaar. Niet tot losse aminozuren. Dus als je een breed spectrum aminozuren wilt, kan je beter eiwitten nemen. Voor specifieke doeleinden kan je soms wel aminozuren in zetten zoals BCAA’s en arginine.

Sommige aminozuren zijn in vrije vorm en op zichzelf ingenomen misschien giftig. Een voorbeeld is glutamine.

Je vraag ‘na hoeveel weken je resultaat kan zien’ begrijp ik misschien niet goed. Bedoel je wanneer je het bulken (op zichzelf) kan merken? Als het goed is kan je wekelijks het verschil meten (weegschaal, spieromvang).