Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1472 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

Dosering per inname

31 maart 2014 10:29
Mike Weegink
Beste PS,

Zojuist heb ik alweer mijn 5e, 6e en 7e Natural Fat Control aangeschaft. Komt door aanbiedingen telkens van dit product! Heb er in totaal dan nog 4 op voorraad en 1 pot weggegeven aan mijn vriendin dan kan die het ook eens proberen.

Ikzelf ben zeer positief over dit product, ik gebruik het nu al vanaf 1 september en merk zeker wel dat vet sneller wordt verbrand. Momenteel zit ik nog op een dosering van 2 capsules per dag, ik neem deze tegelijk in tijdens mijn lunch. Mijn vraag is nu als volgt:

Kan ik ook 3 capsules tegelijk innemen? Ik heb namelijk nu nog aardig wat potten zoals je kan lezen en door de maximale dosering in te nemen wil ik het proces dan versnellen. Als ik bij b.v. 3 verschillende maaltijden een capsule moet innemen ben ik bang dat ik er nog wel eens een vergeet + vaak wordt een maaltijd gecombineerd met zuivel wat het effect weer opdoekt. Vandaar dat ik er 3 tegelijk in wil nemen tijdens mijn lunch om van al het gehannes af te komen.

Alvast bedankt voor jullie antwoord!

Top producten!
31 maart 2014
Powersupplements
12:34Hoi Mike, Een dosering van 3 capsules Natural Fat Control tegelijk bij een maaltijd is geen enkel probleem! Het is goed te horen dat Natural Fat Control goed voor je werkt. Ik ben benieuwd of je nog sneller resultaat zult boeken met de dosering van 3 capsules per dag. Alhoewel afslanken natuurlijk een proces is dat normaal gesproken steeds wat trager verloopt. Als je wilt, aarzel dan niet om een review te plaatsen. :-) Kris