Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1342 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

effecten

10 mei 2012 14:07
Dave Schipper
hallo ik gebruik al visolie en whey van jullie site maar ik ben van plan om dit er ook bij te nemen bij mijn volgende bestelling maar ik had nog een paar vragen
1 heeft het moment van inname nog effecten zoals bij visolie alles tegelijk en met een maaltijd werkt het beter wat is hiervan de beste om alles tegelijk of apart te nemen?
2 heeft het ook zin als ik 1 keer een pot haal en er dan mee stop of heeft dat geen zin?
3 geeft het problemen op gebruik van jongere leeftijd?
10 mei 2012
Powersupplements
16:12Hoi Dave, Hier zijn de antwoorden op je vragen: 1) Je kan Natural Fat Control het beste innemen bij de laatste maaltijd voor de training. Op rustdagen mag je alles bij 1 maaltijd innemen of de inname spreiden. Het is niet bekend wat beter is. 2) Dat is geen probleem. Als het supplement je heeft geholpen met afslanken dan heeft dat langdurige voordelen. Mensen die slanker zijn geworden komen namelijk minder snel weer aan. Dit laatste geldt overigens niet wanneer iemand slanker is geworden door een caloriebeperkt dieet en vervolgens weer volgens het oude patroon gaat eten. Dan krijg je het jojo effect. 3) Wij adviseren mensen jonger dan 18 jaar geen supplementen te gebruiken.