Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1472 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

Fat Control in combi Whey Isolate

26 juni 2013 09:46
Anoniem
Hallo,

Ik lees hieronder al een reactie over het gebruik van Fat Control in combinatie met Whey Isolate. Ik gebruik ook Whey Isolate (om nog een paar kilo's kwijt te raken)

Nu beschrijven jullie dat je dan Fat Control het beste halverwege de maaltijd kunt nemen.

Maar op de verpakking staat : "Liever niet in combinatie met zuivelproducten" Ik doe de Whey Isolate vaak met magere kwark / magere yoghurt of halfvolle melk. Hoe kun je het dan het beste gebruiken?

Toen ik een ander merk proteine gebruikte deed ik 3 shake's op een dag, veel groenten [geen fruit!] & een proteine reep en werd er aangeraden om na verloop van tijd [als je al wat kilo's eraf had, zonder vlees gaat het iets harder] ook [voorkeur mager] vlees toe te gaan voegen. Nadien geleidelijk minder shake's en langzaam weer beginnen aan bijvoorbeeld brood of aardappel. Wat raden jullie aan? Welke repen zijn geschikt?

Ik ga 2 keer per week 5 km. hardlopen en heb ook Carno Syn en Magnesium/Taurine (die laatste zat er van jullie een potje bij, maar weet ik niet of ik die wel zal blijven gebruiken want teveel supplementen bij elkaar is niet zo mijn ding)

Is Whey Isolate de meest geschikte om een paar kilo's kwijt te raken? Nog extra tips?

Sorry het zijn wel erg veel vragen ;) Maar hoop dat jullie mij kunnen helpen hier antw. op te geven.

Bij voorbaat hartelijk dank!
26 juni 2013
Powersupplements
12:21Er zijn aanwijzingen dat de opname van bepaalde plantenstoffen zoals in Natural Fat Control be´nvloed wordt door inname met zuivel. Of dit invloed heeft op de effectiviteit is omstreden. Voor de zekerheid geven we het advies bij voorkeur niet met zuivel te combineren. Het is niet goed om bij alle maaltijden zuivelproducten te gebruiken. Dus er is altijd wel een maaltijd die geschikt is om Natural Fat Control bij in te nemen. Je kan het bijvoorbeeld bij de avondmaaltijd innemen. Voor optimaal effect geven we aan om Natural fat Control bij de laatste maaltijd voor het trainen in de te nemen. Als dat een whey shake is, kan je die met water aanmaken. De be´nvloeding van de opname door wei eiwit is waarschijnlijk veel geringer dan het effect van het andere melkeiwit case´ne. Wat betreft de invulling van het dieet: Als je 3 maaltijden per dag neemt, is driemaal een eiwitshake wat overdadig. Op lange termijn is dat in ieder geval geen gezonde aanpak. Het is natuurlijk wel heel effectief om alleen drie shakes en groenten te eten. Je valt behoorlijk snel af. Onze voorkeur heeft de meer geleidelijke aanpak. Liever een of twee maaltijden met vast voedsel. Het vlees hoeft niet per se mager te zijn. Vetten zijn nodig voor de opname van vetoplosbare vitamines. Neem je toch mager vlees, gebruik dan ook wat olijfolie, roomboter en visolie. Eieren en leverworst zijn een goede bron van vetoplosbare vitamines. De introductie van brood en aardappelen kan je het beste afstemmen op basis van je progressie. Als je veel sport, mag je ze al direct toevoegen bij de maaltijd na je training. Je maakt dan misschien wat minder snel progressie met het afvallen, maar je maakt het dieet als geheel een stuk makkelijker. Het eten van een eiwitdieet met alleen (ongeraffineerde) koolhydarten na het sporten is een dieetstrategie die je onbeperkt kunt toepassen. Je krijgt alle voedingsstoffen binnen, het is makkelijk vol te houden en is effectief. Eiwitrepen die je kunt gebruiken bij een heel strikt eiwitdieet (eerste fase) zijn er niet. Ze bevatten allemaal suikeralcoholen of echte suikers. De suikeralcoholen worden in de darmen omgezet in glucose en zullen een zeer strikt /startend eiwitdieet saboteren. Voor een slow carb dieet of een matig streng eiwitdieet kan je de Carb Conscious eiwitrepen of de Protein Block eiwitrepen gebruiken. Het meeste geschikte afslankeiwit is naar mijn mening Micellaire Case´ne. De reden hiervoor is dat het langer de honger stilt en meer calcium bevat. Calcium helpt bij het afvallen. Toch gebruiken de meeste mensen whey isolaat. Ze vinden de wheyshake lekkerder. Micellaire Case´ne geeft een behoorlijk dikke shake.