Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1446 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

Natural Fat Control Vragen

10 maart 2011 09:43
Wesley
Beste Kris,

Ik ben Wesley, ben 22 jaar, ben 1.88 en weeg 84 kilo. Ik ben de laatste 4-5 maanden 6 (bijna 7) kilo aangekomen door te bulken. Ik train nu al een aantal jaartjes, maar ben nooit tot cutten toegekomen, omdat ik al een aantal keer flink was afgevallen doordat ik ziek was geworden.

Ik heb al vaker supplementen besteld bij jullie besteld. Hier was ik zeer tevreden over (Weight Gainer, Eiwitten, BCAA's). Nu wil ik over een paar weken beginnen met droogtrainen en ik zal bij mijn sportschool ook een voedingsschema etc. aanvragen. Nu keek ik eens op jullie site rond en kwam ik dus Natural Fat Control tegen. Ik heb de beschrijving even doorgelezen en toch ben ik op wat vragen gestuit.

Ik heb zelf een paar jaar geleden Fat Burners gebruikt [weet het merk niet meer, maar oke dat terzijde] en ik kon me daar niet positief over uitten. De eerste paar dagen merkte ik er niet veel van, maar na een paar dagen begon ik al minder trek te krijgen en dus ook minder te eten. Na een paar weken ben ik er mee gestopt, omdat ik wel een paar kilo kwijt was, maar ik was er niet tevreden over. Ik voelde me tijdens de trainingen energieloos, mijn kracht was achteruit gegaan en ik was een stuk kleiner geworden. (Waarschijnlijk kwam dit ook doordat ik minder at). Ik vond dit erg jammer, aangezien ik kleiner was geworden qua spieren en niet zozeer qua vet. Ik voelde me totaal niet strakker in mn vel.

Nu vraag ik me dus af hoe het zit bij Natural Fat Control.

Krijg ik minder honger?
Word ik energieloos?
Wordt er alleen maar vet bestreden of val ik ook in spieren?
Welke positieve bijwerkingen kan ik verwachten?
Na hoeveel tijd zal ik wat merken na het innemen van Natural Fat Control? En hoe zal ik dit merken.

Gr. Wesley
10 maart 2011
Powersupplements - Kris
17:22Hoi Wesley,

We horen vaker dat normale fat burners niet fijn zijn in gebruik. De belangrijkste reden is dat ze het lichaam in een stress-situatie brengen. Voor je spieren is dat ongunstig. Maar de rest van je lichaam kan het er ook zwaar me hebben.

Krijg ik minder honger? Nee, Natural Fat Control bevat geen hongerremmende ingrediŽnten.

Word ik energieloos? NFC heeft niet zoveel invloed op je energieniveau.

Wordt er alleen maar vet bestreden of val ik ook in spieren? Je spieren vallen niet af door het gebruik van NFC. Eerder helpt het de spieren. Het ingrediŽnt curcumine is anti-katabool. Dat wil zeggen dat het de afbraak van spiereiwitten remt.

Welke positieve bijwerkingen kan ik verwachten? NFC heeft een gunstige invloed op onder meer hart- en bloedvaten, het zenuwstelsel en celdeling.

Na hoeveel tijd zal ik wat merken na het innemen van Natural Fat Control? En hoe zal ik dit merken. Je zal heel geleidelijk aan je vet verliezen. Als je gaat droogtrainen zal je merken dat dit iets makkelijker gaat. En als je gaat bulken zal je merken dat je iets minder snel vet aanzet.

Je gewrichten hebben krijgen ook wat ondersteuning door Natural Fat Control. Met dank aan de ingrediŽnten groene thee extract en curcumine.

NFC is een supplement voor lange termijn gebruik. Het evalueren van de positieve invloed op de vetmassa kan je het beste na minimaal een half jaar doen.