Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1481 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

Natural fat control

2 maart 2012 09:18
K Bakmeijer
Ik heb de ziekte van Crohn, en gebruik hiervoor dagelijks medicijnen. Nou staat er dat niet te combineren is met medicijnen, maar wordt hiermee bedoelt niet te gelijker tijd met je medicijnen innnemen, of dat als je dagelijks medicijnen gebruikt dat je dit product niet moet/mag gebruiken?

Ik hoor het graag!
2 maart 2012
Powersupplements - Kris
15:37Bij veel planten / kruiden (en zeker bij hoog gedoseerde krachtige extracten hiervan) is er kans op medicijninteracties. De stoffen in de extracten hebben bijvoorbeeld een invloed op de snelheid waarmee medicijnen door het lichaam afgebroken worden.

Voor Natural Fat Control lijkt de kracht van interacties reuze mee te vallen door de beschaafde doseringen. Maar er is nog niet zo veel onderzoek gedaan naar interacties met de stoffen in dit supplement om met zekerheid uitspraken te doen.

Groene thee en extracten van groene thee kunnen de opname van sommige medicijnen remmen. Een niet volledige lijst: Atropine, CodeÔne, Ephedrine and Pseudoephedrine, Theophylline/Aminophylline, Warfarine.

Nou zijn de doseringen in natural fat control zoals gezegd niet erg hoog. Vergelijkbare hoeveelheden actieve stoffen kunnen ook met normale groene thee consumptie bereikt worden. Als er in de bijsluiter van uw medicijn niet gewaarschuwd wordt voor groene thee consumptie, heeft u van Natural Fat Control in dat opzicht weinig te duchten.

Het ingrediŽnt curcuma-extract is wat hoger gedoseerd in relatie tot de gebruikelijke hoeveelheden in de voeding. Twee capsules staat gelijk aan de actieve stoffen (curcuminoiden) in 5 gram van het kruid kurkuma / geelwortel. Voor dit kruid is er nog een duidelijk tekort aan informatie over mogelijke interacties.

Tot slot bevat dit supplement nog druivenpittenextract en zwarte peperextract. De eerste is waarschijnlijk onschuldig en vergelijkbaar met het effect van een stevig glas donkerrode wijn zonder de alcohol. Het zwarte peperextract levert piperine. Dit is weer een stof die de opname van andere stoffen in de darmen kan bevorderen. We kunnen niet uitsluiten dat dit ook voor medicijnen geldt.

Interacties kunnen in sommige gevallen alleen gelden bij gelijktijdig gebruik. Maar er zijn ook interacties die kunnen optreden bij inname op verschillende tijdstippen.
Ik zou u willen aanraden Natural Fat Control niet te gebruiken.