Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1445 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

nog meer afvallen ??

5 november 2015 10:05
Ikke
Hallo,

Ik ben vorig jaar febr 2014 begonnen met afvallen, dit door middel van sporten en jullie afslank pakket met oa.: Pure Whey, visolie, micellar Casein en natural fat control.

Ik ben hier erg tevreden over en ben inmiddels van 164 naar 110kg af gevallen. Op dit moment sport ik 4x per week:
1x per week kick & fit een sort boxconditie training (erg leuk, en je gaat kapot)
3x per week ca. 10min crosstr., 10min fiets en 20min hardlopen ca. 45 krachttraining (2 spiergr per keer) dit is een indicatie we wisselen veel af om elke keer het lichaam weer te laten schrikken.

Nu ben ik op een punt beland dat ik bijna niet meer af val terwijl ik zeker nog wat kan missen. (vetperc is nu 27%). Wat kan ik doen om die laatste 10kg te pakken?

Heeft u ook nog tips voor de lovehandels?

Met vriendelijke groet,
Ikke
5 november 2015
Powersupplements
11:36Je bent een indrukwekkende hoeveelheid gewicht verloren! Je lichaam heeft misschien even tijd nodig om zich comfortabel te voelen bij dit gewicht, voordat het zich overgeeft aan verder gewichtsverlies. Een niet onwaarschijnlijke andere mogelijkheid is dat je momenteel geleidelijk aan spiermassa wint, terwijl het vetpercentage ook geleidelijk daalt. Op de weegschaal zie je geen effect en vetpercentage metingen kunnen nogal fluctueren. Het meest betrouwbaar is misschien een huidplooimeting om je vooruitgang te peilen (maximaal eens per maand). Voor zo'n laatste 10 kg vetverlies mag je best een jaar uittrekken. Die 50 kg gewichtsverlies binnen een jaar zet die laatste 10 kg natuurlijk in de schaduw. Maar je hebt de grootste slag geslagen! Ik denk dat je er nu beste een tijdje op mag vertrouwen dat het goed gaat omdat je goed bezig bent. Als je lol hebt in het sporten en als een gezond voedingspatroon je geen grote moeite kost, dan kun je misschien de aandacht op steeds sterk verbeterde meetresultaten even loslaten. Volgens een theorie (uit de praktijk) duidt een opslag van vet rond de Lovehandels op het eten van meer koolhydraten ten opzichte van de hoeveelheid die je goed kan verwerken (meer precies insuline afgifte versus insulinegevoeligheid). Je hebt dan in het verleden die lovehandels 'gecreŽert' door een combinatie van bepaalde voedingskeuzes in verhouding tot te weinig beweging. Wanneer vetcellen op de locatie van de lovehandels groeien, zullen ze op een gegeven moment gaan vermeerderen (een proces dat hyperplasie heet). Op het moment dat vetcellen vermeerderen creŽer je een versterkte aanleg voor vetopslag. Dit zou dus in het verleden kunnen zijn gebeurd. Elke cel in je lichaam concurreert nu nog voor opname van voedingsstoffen met andere cellen (ook met spiercellen). Meer vetcellen bij de lovehandels betekent dat je daar nu makkelijker vet opslaat en/of minder snel laat gaan. Je kunt spiercellen voorsprong geven in de concurrentiestrijd om voedsel door ze veel te gebruiken en vooral door te trainen als een bodybuilder. De vetcellen zullen uiteindelijk waarschijnlijk weer in aantal verminderen zolang ze niet te vol raken (want dan vermeerderen ze juist). Ik meen dat je na 7 jaar de helft van je vetcellen weer kwijt bent (vetcellen gaan na verloop van tijd dood). En ik vermoed dat wanneer je je lichaam niet aanspoort tot het maken van veel nieuwe vetcellen door overmatig te eten of te weinig te bewegen, dat het aantal vetcellen weer terug naar normaal zal gaan. Mijn inschatting is dat je over een jaar of 10 weer 'normaal' gebouwd zult zijn. Let wel: dit is mijn eigen theorie. Er is dus geen garantie! :-) In de tussentijd zullen de lovehandels vooral afnemen in omvang wanneer je totale lichaamsvet vermindert. Kris