Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1438 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Fat Control
Natural Fat Control

Schadelijkheid van vetverbranders

9 februari 2011 13:14
Anoniem
Graag wil ik u ook vragen of u antwoord kan geven op de vet verbranders,
Welke zijn verantwoord om te nemen zonder dat je lichaam daar schade van ondervindt.
En heeft dit zin om in te nemen? ik ben geen voorstander van steckers.
Ik heb in het verleden [bekend merk] shkes en supplementen gebruikt, om af te vallen, gebruikt en heb daar mijn hele stofwisseling mee in de war gebracht.
Ook nog niet afgevallen enkel vele kilo's aangekomen.
Dus u begrijpt dat ik het heel moeilijk vindt om iets te nemen, en je hoort ook verchillende verhalen over het gebruik van vetverbranders.
Misschien kunt u mij hier meer antwoord en inzicht in geven.
9 februari 2011
Powersupplements - Kris
13:16Veel plantenextracten die gebruikt worden in afslankmiddelen zijn geen natuurlijke bestanddelen van ons dieet. Het is dan maar de vraag hoe ons lichaam er op reageert. Daarbij komt dat de samensteller van zon afslanksupplement met de doseringen vaak de grens opzoekt om een maximaal effect te bereiken.

Gelukkig zijn er ook plantenextracten die de vetverbranding stimuleren of de vetopslag remmen en die tegelijkertijd gezond zijn. De twee belangrijkste zijn groene thee-extract en geelwortelextract (kurkuma / koenjit). Groene thee en geelwortel zijn een natuurlijk bestanddeel van de voeding. Zolang de dosering binnen de perken blijft zijn de effecten alleen maar gunstig.

In ons supplement Natural Fat Control zijn groene thee-extract en geelwortelextract gecombineerd met druivenpitextract en een heel klein beetje zwarte peper-extract.
http://www.powersupplements.nl/natural-fat-control-90

De dosering van de actieve stoffen in Natural Fat Control is zodanig gekozen dat het overeenkomt met een inname die ook met normale voeding te bereiken is. Het innemen van 2 capsules Natural Fat Control is vergelijkbaar met het consumeren van de volgende hoeveelheden groene thee, kurkuma en rode wijn:

En twee grote koppen groene thee
Vijf gram kurkuma / koenjit
En glas krachtige rode wijn (bijvoorbeeld Pinot Noir)

Dit supplement werkt het beste in combinatie met beweging en een koolhydraatarm dieet of een dieet dat weinig snelle suikers bevat.

In combinatie met cafene werkt het nog wat sterker. Maar als je weer eens wat meer eet en minder beweegt, kan de cafene mogelijk zorgen voor een versneld terugkeren van de kilos.