Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1489 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Natural Multi
Natural Multi

karamel als toevoeging

11 oktober 2016 08:01
Robin
Hoi power supplements,

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor de kwaliteit van jullie supplementen. ik ben namelijk zeer te spreken over julie Whey en vis olie en blijf die ik ook bij jullie bestellen.

Nu las ik in een bericht van jullie dat karamel word toegevoegd als bescherming tegen light voor de ingrediŽnten. Nu is mijn vraag: Waarom word er om die reden karamel toegevoegd toe wel de pillen (ingrediŽnten) in een afgesloten verpakking zitten waar helemaal GEEN light bij komt???
Het liefst stop ik helemaal GEEN karamel (of toe wel geraffineerde suiker) in mijn lichaam, ook niet kleine hoeveelheden.
Is er geen ander vervangbaar ingrediŽnt dat natuurlijk is en de zelfde werking heeft als karamel??

Alvast bedankt voor jullie antwoord en hoor graag van jullie.
11 oktober 2016
Powersupplements
10:02Het daglicht dringt door de wand van de pot heen en kan zo toch bij de capsules komen. Met name vitamine K2 is vatbaar voor daglicht, maar dit geldt ook voor enkele andere ingrediŽnten. We hebben gekozen voor karamel omdat dit een van de meest natuurlijke en onschuldige kleurstoffen is. De hoeveelheid is bovendien extreem laag. Per capsule is 20 mg caramel gebruikt, oftewel 0,02 gram. Dat is een verwaarloosbare hoeveelheid, die voor het lichaam onmerkbaar klein is.