Sluiten
Voor een goed functionerende website maken we gebruik van functionele cookies. Als je hieronder op ‘Okι’ klikt, maken we ook gebruik van analytische cookies (zie onze privacy-pagina). Als je deze laatste cookies niet wilt, klik dan op ‘Weigeren’.
 

Cookie-voorkeuren

Voor een goed functionerende website maken we gebruik van functionele cookies. Als je hieronder op ‘Okι’ klikt, maken we ook gebruik van analytische cookies (zie onze privacy-pagina). Als je deze laatste cookies niet wilt, klik dan op ‘Weigeren’.



Zet analytische cookies aan of uit.


Vraag & antwoord

Natural Multi
Natural Multi / Biotine
Natural Multi
1
Marmonium
Geacht Powersupplements team,

Ik heb 3 vragen:
Als ik het goed begrepen heb bestaat de multivitamine ’Natural Multi’ vnl. uit extracten die zorg dragen voor het gehalte van de vitaminen uit de B groep, vitamine C en vitamine E.
Vraag 1: Klopt dit?
Vraag 2: Vitamine A wordt onttrokken aan micro organismen? Dit houdt in dat deze micro organisme zich in het multi vitamine preparaat bevinden?

Dagelijks consumeer ik 4 rauwe eieren om zorg te dragen voor voldoende ongeoxideerd cholesterol. Zo krijg ik avidine binnen dat bekend staat als een biotine binder.
Vandaar dat ik graag biotine wil supplementeren.
Vraag3: Heeft het powersupplementsteam daar een goede suggestie voor een uitstekend (natuuridentiek) preparaat of extract/gist?

Met vriendelijke groet,

Marmonium
Powersupplements
Een groot deel van het supplement bestaat inderdaad uit plantenextracten met daarin de vitamines B, C en E.

Het micro-organisme dat het beta-caroteen produceert is niet aanwezig in het supplement. Door het zorgvuldige extractieproces is beta-caroteen het enige bestanddeel van het micro-organisme dat in het supplement terecht komt.

We hebben geen suggestie voor een natuurlijk biotine supplement. Het is echte zo dat D-biotine natuuridentiek te produceren is. Indien je een betrouwbaar merk kiest, zit je goed.

Mijn advies zou echter zijn om geen biotine te supplementeren maar om de eieren te koken. Ik vermoed dat je een verhoogde kans hebt op het ontstaan van een intolerantie voor het eiwit van eieren als je dagelijks rauwe eieren eet. Als je het ei kookt, kan je lichaam het eiwit veel makkelijker goed verteren. Dit verlaagt de kans op intoleranties.
Bij gekookte eieren heb je overigens geen last van de vorming van oxycholesterol. Er komt tijdens het koken immers geen zuurstof bij.
Gerelateerde vragen
Natrium/sodium
Houdbaarheidsdatum?
Vrouwenvariant?
Natural Multi

Natural Multi

4.7692(156)
Ιcht natuurlijke vitamines
Met extra viθrge olijfolie
Zinvolle doseringen
Vrij van synthetische vitamines
Een ιcht natuurlijke multivitamine
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Visolie (Omega-3)
Visolie (Omega-3)