Sluiten

Vraag & antwoord

Pure Whey Protein Isolate 1000g
Pure Whey Protein Isolate
Pure Whey Protein Isolate 1000g
1
Berry Doeve
goedendag,
ik ben een wielrenner in wedstrijd verband en nu doe ik aan fitness om mijn boven lichaam gespiert te krijgen, ik heb van mijn fitness instructeur whey shake aangeraden gekregen om te gebruiken. hij wist mij echter niet te vertellen of dit op de dopinglijst voor wielrenners / mountainbikers staat.
nu is mijn oog op de whey shake van jullie gevallen ( http://www.powersupplements.nl/pure-whey-protein-isolate-1000g-35 ) kunnen jullie mij vertellen of hier verboden middelen inzitten die op de wieller doping lijst staan?

MVG Berry Doeve
Powersupplements - Kris
Hoi Berry,De pure Whey Protein Isolate is een rechttoe rechtaan supplement; het bevat melkeiwit (wei eiwit isolaat), smaakaroma, sucralose als zoetstof, een heel klein beetje stabilisator (guar gum) en bij een paar smaken ook nog een beetje kleurstof.Geen van de ingrediλnten is een dopinggeduide stof! Je kan dit supplement zonder problemen gebruiken.Voor de meeste sportfederaties geldt dat alle ingredienten in onze supplementen niet op de dopinglijst staan. Het zou kunnen dat bij een enkele sport caffeine nog op de dopinglijst staat.
Die stof zit alleen in ons supplement ‘SciFit Caffeine’ :-).