Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1208 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Pure Whey Protein Isolate 2000g
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Onduidelijk

21 september 2011 18:24
PB
Hallo,

Ten eerste wil ik aangeven dat ik de hoeveelheid informatie die hier te vinden is top!
Toch zijn er een paar dingen waar ik onzeker over ben.

Op dit moment ben ik 19 jaar en 2,07 groot en weeg ik 77kg.
Ik sport 3x in de week en wil graag bijkomen en meer spiergroei krijgen.

Ik heb 1,5 maand een weightgainer gebruikt en hier niets van gemerkt, dit ook in combinatie met serieus meer proberen te eten. Ik ben hier toen maar mee gestopt, en ben sindsdien ook niets meer aangekomen. Ik probeer zoveel mogelijk ( gezond) te eten.
Ook heb ik al sinds ik sport altijd spierpijn en ik sport nu toch al best een lange tijd.

Is een whey shake een goede aanvulling op mijn manier van eten/sporten of raden jullie toch weer een weightgainer aan. Het is me een beetje onduidelijk wat ik moet doen. Ik wil graag de 80kg bereiken dat zou al een hele mijlpaal voor me zijn, maar om de een of andere manier lukt het niet.

Alvast bedankt voor uw antwoord,

Mvg, Pb
22 september 2011
Powersupplements - Kris
06:37Je zit nu zo’n 30 kg onder het gewicht waarbij je een ’stevig postuur’ hebt. Dat vraagt om drastische maatregelen.

Misschien kan je ons ruwweg vertellen wat je op een dag eet. Dan hebben we wat meer zicht op waar er nog wat te verbeteren valt.

Alvast wat tips:
Doe volle roomboter op je brood. Dit klinkt ongezond, maar als je de wetenschap er goed op nakijkt zie je dat een eventueel risico voor hart- en vaatziekten onwaarschijnlijk is. (Zie: http://voedingengezondheid.com/verzadigd-vet-hart-en-vaatziekten.html). Enkele kopstukken in de bodybuilding wereld dichten overigens spieropbouwende eigenschappen toe aan roomboter. Kies het liefst voor biologische (gras)boter. ’Industriële’ roomboter komt (deels) van koeien die gevoed worden met soja en vervolgens in leven worden gehouden met antibiotica. Dat kan niet goed gaan.

Maak een shake van havermout (eventueel havermout poeder uit onze shop), rozijnen, volle melk, evt rijpe banaan en whey isolaat. Maak een niet te dunne shake van een liter en kijk of je dit na je training weg krijgt. Neem er de tijd voor. Kauw de shake een beetje om je spijsvertering op gang te helpen.

Eventueel kan je overdag ook nog zo’n shake gebruiken in aanvulling op je vaste voeding.

Als je rijst of pasta maakt, doe dit dan met verse groenten die je bakt in een flinke hoeveelheid olijfolie.

De spierpijn kan duiden op ondervoeding. Gezien je gewicht niet onwaarschijnlijk. Mocht het met het eten van meer calorieën niet beter gaan, dan kan je onze ’Natural T-Booster’ met gemberwortelextract proberen. Dat werkt vrij goed tegen spierpijn.

Tijdens trainingen kan je water drinken waarin je honing of dextrose oplost. Sap van kersen of druiven is ook goed (met eventueel nog extra honing of dextrose erin). Deze vruchtensappen kunnen een extra bijdrage leveren aan het verminderen van de spierpijn. Daarnaast leveren ze extra calorieën die je goed kunt gebruiken.
P Bollen
09:53Hallo,

hardstikke bedankt voor die serieuse antwoord. Dit is wat ik ongeveer eet per dag.

Ochtend(7:30) : 1 boterham plus glas halfvolle melk ( smorgens krijg ik niet veel binenn )

Voor schooldagen van ong. 9:30 tot 16:00 uur : 10 boterhammen + kitkat, 0,5l water 0,5l ijsthee + 250ml energydrink.

Als ik thuis kom van school : 4 boterhammen met pindakaas (gebruik altijd light boter van de Aldi) ( op dagen dat ik sport is dit de maaltijd voor het sporten, of ik kook 75gr rijst)

Avondeten : hier durf ik niet te zeggen wat ik binnenkrijg per dag want ouders koken altijd wat anders en ik vindt het lastig om een gemiddeld calorie aantal hiervoor te zeggen. We eten bijna nooit vettig thuis.

Na het avondeten : 4 boterhammen met pindakaas + banaan

Vlak voor het slapen : af en toe een bak kwark, krijg dit meestal niet compleet binnen omdat ik nog niet zo lang geleden die 4 boterhammen heb gegeten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik vindt het fijn dat ik hier gratis tips kan krijgen en waardeer dit zeker!

Nogmaals bedankt voor uw antwoord.

Mvg, Patrick
23 september 2011
Powersupplements - Kris
15:57Hoi Patrick

Hier een paar eenvoudige tips:

Je eet veel brood. Zoal eerder gezegd kan je daar roomboter op doen. De pindakaas mag je vervangen door wat honing of stroop. Dat eet veel makkelijker weg. Neem bij de meeste broodmaaltijden en bij het ontbijt een halve schep whey in melk. Bij het ontbijt mag het zelfs een hele schep zijn.

Varieer ook met bijvoorbeeld ei op je brood als eiwitbron. Anders ben je de hele dag maar melkeiwitten (whey) aan het gebruiken. Teveel van hetzelfde is niet goed.

Wanner je thuiskomt van school heeft rijst de voorkeur boven brood. Ook hier geldt. Te vaak brood eten is niet goed.

Als je die laatste boterhammen op de dag niet met pindakaas belegd, zou het zo maar kunnen dat je die bak kwark wel helemaal op kan eten.
24 september 2011
P Bollen
10:26Hallo,

Alweer bedankt voor het antwoord. Zal hier zeker eens goed naar gaan kijken.
in het eerste antwoord gaf u een shake met havermout, melk, rozijnen, banaan en whey.
Dit maak je op 1 liter melk maar wat is dan ongeveer de verhouding van de havermout en de rozijnen? voor de why neem ik aan 1 schepje. En dan alles in de blender neem ik aan.

Alvast bedankt,

Mvg, Patrick
26 september 2011
Powersupplements - Kris
23:47De hoeveelheid rozijnen is naar smaak.

Blenden is wel handig als je havermoutvlokken gebruikt (alhoewel euroshopper en quaker havermout al heel snel zo zacht worden dat je de shake bijna kan drinken). Bij het havermoutpoeder is dit niet meer nodig. Alhoewel je het misschien handig vindt om de banaan te blenden. Noodzakelijk is het niet.

Zonder blender: mix eerst de whey in de melk en los het op dmv shaken. Voeg daarna de havermout toe (weer shaken) en ten slotte de rozijnen en schijfjes banaan.
27 september 2011
P Bollen
11:45Hallo, Bedankt voor de reactie, ga een bestelling plaatsen en serieus overal opletten bedankt voor alle informatie en als het werkt laat ik het zeker weten ;) Mvg, Patrick