Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1340 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Pure Whey Protein Isolate 2000g
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Uitslag

31 januari 2012 12:33
anoniem
Geachte heer/mevrouw,

Graag wilde ik weten voordat ik Whey Protein van 2000kg ging bestellen of je puisten/uitslag hierdoor kan krijgen? Dus zijn er stoffen wat allergieen kan veroorzaken?

Met vriendelijke groet,
31 januari 2012
Powersupplements - Jaap
12:42De meest voorkomende vorm van allergie bij whey is lactose intolerantie. Mocht je daar last van hebben dan merk je dat zeer waarschijnlijk ook bij het gebruik van melk.

Echter zelfs mensen met een lactose intolerantie hebben nauwelijks tot geen problemen met whey isolaat. Deze whey is dusdanig zuiver dat er echt een specifieke allergie voor whey eiwit moet zijn wil je er een uitslag aan overhouden.
Abdullah Bilge
12:46Alo, Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag. Nee ik heb helemaal geen allergieen, maar ik hoorde van vrienden dat het zou kunnen zijn. Daarom vroeg ik het voor de zekerheid. Ik drink mijn eiwit op soja basis altijd met melk en heb niets tot nu toe. Ik heb eigenlijk nog twee vrage namelijk: 1. Wat is beter soja eiwit of whey eiwit? Ik gebruik nu namelijk soja. Maar vind dat ik niets merk in groei. 2. Met wat is eiwit drinken beter, melk, water of iets anders. Ik hoorde dat met melk moeilijker op te nemen is in je lichaam? Alvast bedankt