Sluiten
Voor een goed functionerende website maken we gebruik van functionele cookies. Als je hieronder op ‘Okι’ klikt, maken we ook gebruik van analytische cookies (zie onze privacy-pagina). Als je deze laatste cookies niet wilt, klik dan op ‘Weigeren’.
 

Cookie-voorkeuren

Voor een goed functionerende website maken we gebruik van functionele cookies. Als je hieronder op ‘Okι’ klikt, maken we ook gebruik van analytische cookies (zie onze privacy-pagina). Als je deze laatste cookies niet wilt, klik dan op ‘Weigeren’.



Zet analytische cookies aan of uit.


Vraag & antwoord

Pure Whey Protein Isolate 2000g
Whey op hoge temperatuur
Pure Whey Protein Isolate 2000g
1
Jesse
Bij de fabricage van whey concentrate of isolate is hoge temperatuur funest. Whey natural wordt echter aangeraden te gebruiken in bv. pannekoeken of koekjes etc. om het eiwitgehalte te verhogen. Hierbij wordt die whey uiteraard blootgesteld aan extreme temperaturen. Wat gebeurt er dan met het proteξnegehalte ? Stelt het nog iets voor of is het toevoegen aan producten die men bakt zuiver verspilling ?
Powersupplements - Kris
De hoeveelheid eiwitten blijft na verhitting vrijwel gelijk (tenzij het is verkoold of door een verregaande maillardreactie (bruining) niet meer bruikbaar is). Een groot deel van het eiwit blijft opneembaar na bakken.



Het is wel zo dat door de verhitting de natuurlijke vorm van de eiwitten verandert. Whey heeft bepaalde effecten die gekoppeld zijn aan de vorm van de eiwitten. Na een te hevige verhitting is dat aspect verloren gegaan. De whey is dan ‘gewoon’ een eiwitsupplement.

Gerelateerde vragen
Natrium/sodium
Houdbaarheidsdatum?
Vrouwenvariant?
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Pure Whey Protein Isolate..

4.8114(456)
90% tot 93% eiwit!
Ultraweinig vet en koolhydraten
Europees merkproduct
Keus uit 14 lekkere smaken
Lage prijs, hoge kwaliteit
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Stevia Whey Protein Isolate 2000g
Stevia Whey Protein Isolate 2000g