Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1208 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Starterspakket
Starterspakket

in gewicht toenemen met supplementen

11 augustus 2013 21:34
Niels Dewelde
Beste,

Ik ben helemaal nieuw in de 'power supplements' wereld en ik heb een paar vraagjes.

Ik ben arbeider van beroep en doe dus veel fysieke inspanning tijdens mijn werk. Buiten dit doe ik niet veel extra training.
Nu zou ik graag wat meer spiermassa hebben en ook wat extra gewicht. Ik ben momenteel 1m70 en weeg 60 kg. Ik zou graag rond de 65kg wegen en met gewone voeding, hoeveel ik ook eet, lukt dit niet.

Nu heb ik interesse in jullie starterspakket maar ik weet niet hoeveel je elk per dag moogt innemen. Er staat bij elk product hoeveel je per dag moogt nemen maar mag je elk product elke dag nemen?

Als laatste vraagje, ik heb een bloedstolling ziekte, kan dit kwaad bij een van deze producten?


Hartelijk bedankt !
Niels
12 augustus 2013
Powersupplements
00:00Hoi Niels, Ik denk niet dat het starterspakket de meest geschikte combinatie van supplementen is om in gewicht toe te nemen. Ik zal aangeven wat de beste supplementen voor jouw doel zijn. Creatine is een geschikt supplement. Met een beetje mazzel geeft dit je een kilo extra spiermassa. Die kilo gewichtstoename heb je niet direct, maar meestal binnen een maand. Resultaten verschillen per persoon. Mensen met aanleg voor sprinten hebben er meer baat bij dan mensen met aanleg voor duursport. Mensen die veel vlees eten, hebben al een wat grotere voorraad creatine en zullen minder van dit supplement profiteren. Creatine is goedkoop in gebruik. Een pot gaat 150 dagen mee. De Supreme Gainer is ook heel effectief. Het bevat veel snel opneembare voedingsstoffen: vooral koolhydraten, eiwitten en BCAA's. Voordat je de Supreme Gainer probeert zou ik je willen aanraden onze Bio Bulk Oats eens te proberen. Bio Bulk Oats is gemalen havermout. Het is heel rijk aan koolhydraten. Met dit havermoutpoeder kan je een energierijke shake maken met meer calorieŽn dan de gemiddelde maaltijd. Maak een shake met volle melk en wat honing als zoetmiddel. Als je heel veel gaat eten en als je hiervan uiteindelijk wel in gewicht toeneemt, is het niet gezegd dat die gewichtstoename spiermassa zal zijn. Gezien het werk dat je doet is de kans op vetopslag misschien gering. Maar als je een paar oefeningen thuis doet is het meer waarschijnlijk dat je vooral gewichtstoename hebt in de vorm van spiermassa. Het kan heel simpel: doe om de dag 1 set opdrukken en 1 set optrekken tot je niet meer kunt. Aanvullend kan je wat kniebuigingen maken (gaan zitten op een stoel en meteen weer opkomen, 100 herhalingen). Voor zover wij weten zijn de genoemde supplementen niet gecontraindiceerd bij bloedstollingsziekten. Toch adviseren we je het gebruik van supplementen met je arts te overleggen. Kris
Niels
18:12Hartelijk dank voor je advies. De producten zijn besteld!