Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1440 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan


pakket kiezen

4 januari 2016 11:06
Ap
Beste,

Ik ben 52 en sport 3 à 4 maal per week, 6 à 8 uur. Duur- en balsporten en workout.
Sinds een half jaar ben ik weer vol aan het trainen na 3 jaar vrijwel niet getraind te kunnen hebben agv twee zware blessures met revalidatie.

Afgelopen oktober heb ik het Lean Gain pakket besteld. Nu zijn de Whey en de Gainer op en wil ik het Whey + Caseine + Gainer pakket bestellen. Daarnaast de BCAA’s en Magnesium (last van krampen, leeftijd ;) blijven gebruiken met evt. de Creatine.

Is dit een goede combi?

Met vriendelijke groet,
Ap
4 januari 2016
Powersupplements
12:20Hoi Ap, Het is goed dat je weer kunt trainen! Op het moment dat je weer flink aan de bak gaat, is aanvulling met extra eiwitten en BCAA's een goede ondersteuning van spierherstel. Creatine is ook een geweldig supplement. Dat supplement raden wij voor vrijwel iedereen aan. Ook mensen die niet sporten. Het heeft zoveel meer voordelen dan alleen spierherstel en krachttoename. Wat betreft de mineralen, is magnesium het meest gebruikte supplement. Veel sporters zijn hierover heel enthousiast. Een ander mineraal dat voor sporters zinvol is, is zink. Ons supplement T-Booster bevat zowel magnesium als zink. Daarnaast bevat het gemberwortelextract wat onder meer spierpijn vermindert. T-Booster lijkt me nog beter voor je dan de Magnesium & Taurine. Een andere optie waarmee je zowel magnesium als zink binnenkrijgt is onze natuurlijke multivitamine: 'Natural Multi'. Die is wel duurder in gebruik. De weightgainer adviseren wij vooral aan jonge mannen die moeilijk in gewicht kunnen toenemen. Ik zou je willen adviseren om je koolhydraten zoveel mogelijk uit volwaardige voeding te betrekken. Wat betreft de keuze voor een pakket, kom je dan op bijvoorbeeld het starterspakket, aangevuld met een paar losse supplementen naar keuze. Kris