Sluiten
Blenderbottle ProStak

Blenderbottle ProStak

Blenderbottle ProStak

  • Zeer stevig
  • Absoluut lekvrij
  • Twee extra compartimenten voor poeder en pillen
  • Met Blenderball voor optimaal mixen
  • Vrij van giftige weekmakers
Eenvoudig op je werk, school of sportschool een shake maken
Blenderbottle ProStak


Blenderbottle ProStak 500 ml

De Blenderbottle ProStak is een stevige shaker, die lang meegaat. Door het degelijke materiaal sluiten deksel en dop zeer goed, waardoor de shaker absoluut lekvrij is en kan worden meegenomen in bijvoorbeeld een sporttas.

De Blenderbottle ProStak onderscheidt zich van de Blenderbottle Classic door de twee extra compartimenten die onderop de shaker kunnen worden geschroefd (worden standaard meegeleverd), waarvan. Deze zijn te gebruiken voor poeder en pillen, zodat het eenvoudig is op je werk, school of sportschool een shake te maken of capsules en tabletten in te nemen.

Bij elke Blenderbottle ProStak wordt een Blenderball van roestvrij staal meegeleverd. Doe deze bal voor het schudden in de shaker en je krijgt gegarandeerd een zeer goed gemixte shake, zonder klontjes. Zowel shaker als bal kunnen in de vaatwasser.

De Blenderbottle Classic bevat geen giftige weekmakers (BPA-vrij). Het shakegedeelte heeft een inhoud van 500 ml, is voorzien van een maataanduiding en heeft een handig draaghendeltje.

Uitstekend product

Erwin Venema, 28 augustus 2020
Uitstekend product! De fles met Blenderball mengen het eiwitpoeder op ideale wijze (meestal 4 - 5 keer schudden). Daarnaast zorgen de extra bakjes erv...
lees meer

Prima shaker

Frank Leeuw, 21 mei 2020
Prima shaker. Zoek alleen nog extra bakjes om er onder te schroeven. Heb nu van een ander merk maar die kunnen er niet op.

Top kwaliteit product

Ben Schepers, 4 april 2020
Top kwaliteit product. Beide compartimenten schroeven makkelijk in elkaar en zijn zeer stevig, net zoals de lek-proof beker. Aanrader.

Beste shaker ever!

maris, 24 september 2019
Beste shaker ever!! of je rugzak nu een stuiter op een rots maakt of niet; deze beker lekt niet! Handig ook dat je bewaarbakje kunt losschroeven waard...
lees meer

Mixt goed

MLEG Jongen, 5 augustus 2019
Omdat je de containers eronder kunt vastmaken vergeet ik nooit meer de whey... het mixt goed en is een handelbaar formaat.

Sluit goed af

Michael Haket, 18 maart 2018
Dop sluit goed af en de 2 bakjes om poeder mee te nemen zijn ideaal als je bijvoorbeeld nachtje of weekend weg moet.

Smaken zijn lekker!

Paul Ten Voorde, 12 februari 2018
Snelle en goede levering. Smaken zijn lekker!

Zeer handig

Philip De Mesure, 4 december 2017
Zeer handige blenderbottle! Lekker makkelijk om water/melk en whey apart mee te nemen als je ergens heen gaat. Zo is je drankje toch "vers gemaakt" eens het "Whey-time" is. :)

Beste merk op de markt

L.J Van der Merry, 7 september 2017
Powersupplements is zonder twijfel het beste merk op de markt. producten zijn top levering is altijd op tijd en de beschrijvingen zijn eerlijk.

Mengt goed

Miranda Manders, 29 augustus 2017
Mengt heel goed. Lekt niet. Bakje onder de fles is handig om poeder en melk gescheiden te bewaren.

Afsluiten

Gijs Aarts, 1 juli 2017
Persoonlijk vind ik dit geen fijne shaker. Het is een stevige shaker en hij ziet er ook robuust uit. Een groot nadeel is dat hij niet goed afsluit. Je...
lees meer

Degelijk

Ferdy Haarsma, 28 april 2017
Goede degelijke blender bottle. Gebruik hem al lang en geen klachten. Kan tegen een stootje, de fles breekt niet of opent bij een val.

Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact