Sluiten
Oreo Protein Bar

Oreo Protein Bar

Oreo Protein Bar

  • Kenmerkende Oreo-smaak
  • Met stukjes Oreo
  • 21 gram eiwit per reep
  • Slechst 1 gram suiker
Eiwitrijke reep met authentieke Oreo-smaak
Oreo Protein Bar

Ingrediλnten

Eiwitmengsel (calciumcaseοnaat (melk), wei-eiwitisolaat (melk)), melkchocolade met zoetstof (20%) (zoetstof: Maltitol; Cacaoboter, Vollemelkpoeder, Cacaomassa, Emulgator: Sojalecithine; natuurlijk aroma), rundercollageenhydrolysaat, bevochtigingsmiddel: glycerol; zoetstoffen: Maltitol, Sucralose; Palmolie, Water, Vetgereduceerd Cacaopoeder (3%), Tarwemeel, Maοszetmeel, Koolzaadolie, Vulstof: Polydextrose; Zeezout, Tarwezetmeel, Emulgator: Sojalecithine; Rijsmiddelen: Ammonium Carbonaten, Natrium Carbonaten; Zuurteregelaar: Natriumhydroxide; Aroma's.  

ALLERGIE ADVIES:

Omdat we echte OREO stukken in onze OREO reep hebben, bevat de reep tarwe in tegenstelling tot de rest van het Grenade Protein Bar assortiment. Onze OREO repen bevatten onbeperkt melk, soja en tarwe, ze kunnen sporen van noten en mosterd bevatten.  

WAARSCHUWINGEN:

Grenade Protein Bars moeten worden geconsumeerd als onderdeel van een evenwichtig dieet. Product bevat meer dan 10g/100g polyolen: overmatige consumptie kan een laxerend effect hebben.

 

Een eiwitrijke, suikerarme eiwitreep met de onmiskenbare smaak van Oreo, het bekende koekjesmerk. Grote kans dat dit je nieuwe favoriete eiwitreep wordt. Met 21 g eiwit, slechts 1 g suiker en heel veel van die iconische Oreo-smaak.

De reep is voorzien van een crθmelaag die op smaak is gebracht met echte Oreo-vanille en een kern van nougat vol Oreo-cacao. Met het direct herkenbare zwart-witte kleurpatroon en bijpassende smaak en bite, is dit een reep waar niet alleen de meest die-hard Oroe-fans maar iedereen dol op zal zijn.

En alsof dat nog niet genoeg is... verpakt in Grenade's kenmerkende suikerarme chocolade heeft deze reep een topping van echte Oreo-stukjes; exclusief ontwikkeld door Oreo om het lage suikergehalte te garanderen.

 

Grenade Oreo

Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Grenade Protein bar 60g
Grenade Protein bar 60g