Sluiten

1589 Recensies

Prima aanvulling

30 december 2020 19:31
Peter Van den Berg
prima product als aanvulling

Prima

7 december 2020 07:57
Tom van der Pluijm
prima

De beste multi die ik heb kunnen vinden

12 oktober 2020 15:34
LS
De beste multi die ik heb kunnen vinden... niet synthetisch (bepaalde synthetische vitaminen zijn gelinkt aan een groter risico op kanker(progressie))... compleet... en voor een goede prijs (niet zo belachelijk duur als sommige andere natural multi's). Bevat de voedingsstoffen die belangrijk zijn in deze tijd: Vitamin D, K, C en zink, in hun beste vorm. Mijn go-to multi.

De beste multivitamine

1 oktober 2020 13:26
Annemarie van Kessel
Voor mij zijn dit de beste multivitamine!

Goede natuurlijke multi

19 augustus 2020 10:08
Ramon Van den Elsen
Goede natuurlijke multi

Prettige service bij vragen

20 juli 2020 23:00
Pam
Blij met deze producten van écht natuurlijke ingrediënten! Naast de vitamines ook sportsupplementen én prettige service bij vragen per email :)

Fitter en minder moe

7 juli 2020 10:37
Denise Boer
Jarenlang multivitamines van diverse merken geprobeerd, maar nooit merkte ik er echt veel van. Bij deze natuurlijke multivitamine merk ik wel een duidelijke verbetering! Ik voel me fitter en minder moe gedurende de dag. Daarnaast heeft dit supplement een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gebruik deze shake af en toe als afwisseling

25 juni 2020 00:08
Ruud Van den Elzen
Pea protein waarom? Ik gebruik deze shake af en toe als afwisseling, ter vervanging van mijn shake dus. Soms pak ik de pea protein gewoon als extra bij een rijstmaaltijd. De pea protein (je kunt ook bonen eten) samen met de rijst is een compleet eiwitprofiel. Smaak: vanille vind ik erg goed weg te drinken. Als ik echt koud water gebruik vind ik de shake zelfs bijna lekker. Hij schuimt wel flink, maar ik vind dit zelf geen probleem. Prijs: Prima. Ik weet niet of er uberhaupt stevia pea protein elders beschikbaar is? Ik kon het zo niet vinden iig. Als je pea protein zonder smaak koopt kun je goedkoper krijgen, maar pea protein zonder smaak drinkt wel lastig weg, smaakt best vies. Dankzij superservice kom ik altijd soms weer terug bij powersupplements.nl

Altijd uitgebreid en eerlijk advies

22 juni 2020 16:56
Remco
Altijd uitgebreid en eerlijk advies. Ze zijn zo eerlijk dat ze me al meerdere keren hebben geadviseerd een product niet te kopen. Dat is wel even wat anders dan de bnf dozenschuivers. Ze geven zulke uitgebreide antwoorden dat je je bijna schuldig gaat voelen. Maar daardoor dus wel de nr1 supp shop wat mij betreft.

Eindelijk op natuurlijke basis

15 juni 2020 21:09
Arjan Koopmans
Eindelijk een shop waar je producten kunt kopen op natuurlijke basis. Met uitgebreide beschrijving van de werking. Helemaal goed!

Het is een heel fijn produkt

14 juni 2020 19:21
Sietske van Delft
Het is een heel fijn produkt en je voel je echt een stuk gezonder en meer energie

Zeer tevreden mee

11 juni 2020 08:23
J.H Jager
Wij gebruiken deze multivitamine al langer juist omdat het een natuurlijke vorm betreft. Zeer tevreden mee.

Voor mij niks anders meer

8 juni 2020 18:19
Martijn Coster
Dit is de enigste multivitamine waar ik baat bij heb, zowel geestelijk als fysiek. Heb jaren lang hele dure amerikaanse en nederlandse merken gebruikt, maar bleef altijd moe en futloos. Meerdere keren per dag slapen, voelde me als een oude man. Allerlei bloedonderzoeken laten doen maar alle waardes waren goed. Toen gestopt met de multivitamine en overgestapt op Natural multi. Alle problemen verdwenen als sneeuw voor de zon. Wat een verschil! Gebruik het nu een kleine 3 weken en voor mij niks anders meer. Hopelijk blijft dit product ook in de toekomst beschikbaar!

Een goed doordachte vitaminenpil

27 mei 2020 00:35
Jeroen
Volledig biologische/natuurlijk, niks geen ongewenste troep in je lijf! Ook qua doseringen is dit een goed doordachte vitaminenpil die de juiste aanvulling geeft, nooit overdoseringen tot aan de max dosering van 3 pillen per dag. Ik gebruik zelf 2, maar ga binnenkort naar 1 om mezelf beetje te dwingen minder te snoepen en meer goede voeding te eten.

Heel tevreden

20 mei 2020 17:54
Danny Lakomy
Heel tevreden over de Multi ook over de natuurlijke ingredienten.
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Visolie (Omega-3)
Visolie (Omega-3)