Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1359 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Schrijf ook een review

Zeer goede multi

gisteren 11:36
Hans
Zeer goede multi-vitamine pillen. Ze bestaan uit uitsluitend natuurlijke bestanddelen. Ik heb onderzoek gedaan naar verschillende pillen en alleen deze bevatten de juiste waarden en geen stoffen die schadelijk zijn. Prima product.

Werkt echt

woensdag 13:56
Ypie
Ik heb het aan een vriendin gegeven die het meer nodig had dan ik. Ze was al weken ziek, migraine hoofdpijn en niet fit. Ook vit c erbij van Powersupplements heb ik haar geven, en ze was na een anderhalve week weer een stuk fitter! Heb het later voor mezelf ook weer gekocht maar gebruik er ook andere vitamines bij, maar het is zeker goed spul en werkt echt!

De beste multivitamine

30 januari 19:36
Kevin
Dit is gewoon de beste multivitamine die je kan krijgen!

Erg blij mee

29 januari 16:28
Anna Zwarthoed
Ben blij met deze multi, alleen maak ik wel de capsule open. Het bestellen is bijzonder handig opgesteld. Ook fijn dat er een zo´n uitleg gegeven wordt bij de natural multi.

Voel mij er heel goed bij

17 december 12:40
M. Jalink
Voel mij er heel goed bij. Puur en veilig.
Onregelmatig werken, sporten, gezin. Ik kan niet meer zonder. Er zijn momenten dat ik niet goed kan slapen.(door onregelmatige diensten) Ik neem de Multi dan in voor het slapen. Werkt goed, waarschijnlijk door de combinatie met Magnesium.

IJzervrij

14 oktober 22:42
Linda
Ik ben erg tevreden over de multivitamine. Fijn dat deze ijzervrij is. Het ijzergehalte in andere multi vitamines is veel te hoog voor mij. Nu kan ik mijn lichaam elke dag voorzien van de nodige vitaminen en mineralen wat nodig is. Bovendien geheel synthetisch vrij, dat kom je eigenlijk bijna nooit tegen.

Verschillende vitaminen supplementen geprobeerd

7 oktober 10:06
Camille
Ik heb verschillende vitaminen supplementen geprobeerd. Maar de Natural Multi van Power Supplements is toch echt de beste.

Prima

4 oktober 23:33
Wilko Koster
Prima

Bevalt prima

29 september 12:53
Rob Schutter
Ik ben ermee begonnen, nu slikt mijn vrouw en onze drie zoons natural multi ook. Het bevalt prima. Hetzelfde geldt voor de natural vitamine C.

Multivitamine voor het hele gezin

25 september 15:42
M Smits
Uitstekende multivitamine voor het hele jaar en het hele gezin!