Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1483 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Schrijf ook een review

Aparte geur

9 november 2013 12:20
Michel De Rooij
Omdat ik mijn eiwitinname graag wil verspreiden over meerdere eiwitbronnen, hier ook maar een pot van besteld. Bedoelt als verwerking in gerechten en als een afwisselend tussendoortje. Ik had geen idee wat ik er van kon verwachten.

Wat als eerste opvalt is de zeer aparte geur van het poeder. Vond het niet lekker ruiken. Na het vermengd te hebben met melk, werd de geur er niet beter op en de structuur van het gehele goedje is vrij dik. Bij het proeven vond ik het ook het ook vrij korrelig in de mond voelen en de uiteindelijke smaak... Nou hoeft het voor mij niet altijd lekker te zijn. Bijvoorbeeld een hyrdolisaat giet ik vlak na het trainen gewoon in de smaak naturel in een keer achterover - als ik trek heb in een smaakvolle eiwitbron maak ik een uur later wel een lekker stukje vis om van te genieten - maar als tussendoortje valt deze Pea Protein shake qua smaak toch erg tegen.

Ik heb er vervolgens nog wat cacao poeder bij gedaan en dat hielp enigszins, maar de onder andere de bittere nasmaak bleef aanwezig en het is alsnog niet mijn favoriete drankje voor tussendoor. Al is het ook weer niet direct smerig en valt dit best te leren drinken.

Denk dat ik dit product voornamelijk zal gaan gebruiken als eiwitbron voor eiwitrijke lekkernijen. Want erwten proteïne heeft als verwerking in recepten wel weer zo zijn voordelen gezien zijn structuur.

Verder heb ik nog geen ervaring met andere erwten proteïne shakes, dus een echt oordeel kan ik er nog niet over geven.
Pea Protein Isolate 1000g
€21,90 - €19,90
  • Eiwit isolaat uit erwten
  • Vegetarisch, gluten- en lactosevrij
  • 78% eiwitgehalte
  • Gezoet met Stevia