Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Stack 3 CarnoSyn 1 Magnesium
Stack 3 CarnoSyn 1 Magnesium
€71,85

CarnoSyn Beta Alanine

 • CarnoSyn Beta Alanine

 • Time released!
 • Géén tintelingen
 • Carnosyn beta alanine = super zuiver
 • Populair supplement onder top-duursporters
 • Inmiddels ook geliefd onder bodybuilders
 • Aantal
  -
  +
CarnoSyn Beta Alanine
1 x €25,95
3 x €23,95
Prijs 1 stuk
€25,95
Vanaf 3 stuks
€23,95
Aantal:
-
+
thttht 28 februari 2022


Op voorraad

Inhoud

100 capsules à 600 mg CarnoSyn Beta-Alanine (Amix Nutrition).

Dosering

Gebruiksadvies:

 • 2 maal daags 2 capsules Carnosyn Beta-Alanine, bij voorkeur bij een maaltijd
 • 2 maal daags 1 capsule Magnesium & Taurine. Voor een optimaal effect kan de Magnesium & Taurine op een ander moment dan de beta-alanine ingenomen worden.

Tip: neem de 3 x beta-alanine + gratis taurine stack.

Ingrediënten

 • Beta-alanine (CarnoSyn®)
 • Gelatine capsule (gelatine, water, kleurstof titaniumdioxide E171)
 • Stabilisator hydroxypropylmethylcelulose (Methocel)
 • Magnesiumstearaat
 • Siliciumdioxide

Bevat geen bekende allergenen,

Veel gebruikt supplement onder sporters

Beta-alanine is een aminozuur. Het is een belangrijke component van de dipeptide carnosine die veel in spierweefsel voorkomt. Beta-alanine wordt gebruikt door duursporters, krachtsporters en beoefenaars van heel veel soorten teamsport. Onder krachtsporters wordt beta-alanine vooral gebruikt wanneer getraind wordt met 8 tot 20 herhalingen. 

Heeft beta-alanine ongewenste neveneffecten?

1 - Tintelingen

Beta-alanine is een aminozuur dat we kunnen betrekken uit voedingsmiddelen als vlees. Uit het vlees wordt de beta-alanine langzaam opgenomen via de spijsvertering. Beta-alanine als ‘normaal’ supplement wordt echter heel snel opgenomen. Deze beta-alanine veroorzaakt een gevoel van tintelingen op de huid (paresthesie). Dit is het gevolg van overmatige prikkeling van zenuwcellen in de huid. Met de huidige kennis hierover (na gesprekken met 2 bekende wetenschappers op dit vlak) kunnen we niet uitsluiten dat dit schadelijk is bij lange termijn gebruik van beta-alanine!

Door beta-alanine echter als time-released preparaat in te nemen - zoals het geval is bij de door ons aangeboden CarnoSyn® Beta-Alanin - ‘gedraagt’ het zich meer zoals beta-alanine in de voeding. Het wordt langzaam opgenomen en veroorzaakt niet of nauwelijks tintelingen. Personen die heel gevoelig zijn voor huidtintelingen raden wij aan de beta-alanine met een maaltijd in te nemen.

2 - Concentratie taurine

Een tweede neveneffect van beta-alanine is dat het misschien de concentratie van het aminozuur taurine in het lichaam kan verlagen. Bij katten, die taurine niet zelf kunnen produceren leidt dit tot ernstige neurologische schade.

Mensen kunnen wel zelf taurine aanmaken. Dit is de reden dat de gevolgen van langdurige beta-alanine-suppletie die gezien zijn bij katten, niet gezien zijn bij mensen. Niet iedereen is echter gelijk en niet iedereen zal evenveel taurine kunnen produceren. We weten daarom niet of sommige mensen op lange termijn toch een relatief tekort aan taurine zullen oplopen en daardoor een suboptimale gezondheid krijgen.

Voor Power Supplements is dit een reden om iedereen die voor een langere periode beta-alanine wil gaan gebruiken aan te raden ook het aminozuur taurine te gebruiken. We nemen deze voorzorgsmaatregel zo serieus dat we iedereen die 3 potjes beta-alanine bestelt, een gratis pot Magnesium & Taurine aanbieden. Ga voor deze combinatie aanbieding naar de volgende pagina.