Sluiten
O-mega pakket

O-mega pakket

O-mega pakket

  • 2 x Pure Whey 2000g
  • 5 x Visolie (Omega-3)
  • 1 x Shaker of bidon
  • Gratis verzending
Megavoordeel op eiwit en omega-3
O-mega pakket

Inhoud

Het O-Megapakket bestaat uit:

Dosering

Voor gebruiksadvies zie de pagina's van Pure Whey Protein Isolate en Visolie (Omega-3).

Whey isolaat is ons populairste voedingssupplement. Maar Visolie (Omega-3) doet daar niet veel voor onder. Veel mensen zien de waarde van dit supplement als ondersteuning van kracht- of duurtraining. We spelen daarop in met dit O-Megapakket, dat een flink voordeel biedt op de aankoop van twee potten whey isolaat en vijf potten visolie.

Veel sporters gebruiken grote hoeveelheden whey en visolie. De kwaliteit is dan van groot belang. Het moet dan ook geruststellend zijn te weten dat beide supplementen bij ons van westers fabrikaat zijn: de whey isolaat wordt geproduceerd in Groot-Brittanniλ (Volactive) en de visolie in Nederland (Stepan Lipid Nutrition). Deze fabrikanten staan voor hoge zuiverheid en strenge kwaliteitscontroles.

Droge spiermassa

Juan Diego Dominguez, 3 juni 2017
Erg tevreden over dit pakket. Perfect om met name droge spiermassa aan te maken. Door deze supplementen te combineren ben ik in 8 weken, 7,8 kilo afg...
lees meer

Stuk duurder?
1
J
Ik heb dit pakket eerder dit jaar besteld, voor 134 euro, nu is ie een euro duurder, valt mee dus, maar volgens mij had ik nog 2,5 kilo potten whey.
Als ik nu hetzelfde pakket bestel, ben ik ongeveer net zoveel kwijt voor een kilo minder whey.
Zijn de grondstoffen zoveel duurder geworden?
Powersupplements - Kris
Helaas zijn de grondstoffen inderdaad in die mate duurder geworden, dat we deze prijs hebben moeten instellen. Die prijsstijging betreft niet alleen de whey isolaat maar in nog grotere mate de omega-3.De prijs van het omega pakket stond al langere tijd onder druk. Het was nu jammer genoeg onhoudbaar geworden.

Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact