Sluiten

1806 Recensies

Erg content met de werking !

22 december 2021 11:59
R.C.S.
Natuurlijk de beste in zijn soort, erg content met de werking !

Top

29 augustus 2021 20:00
R.E. de Boer
Top

Verhoogt testosteron-niveau bij mij niet

5 augustus 2021 00:44
Paul Huinen
De naam T-booster suggereert dat het jouw testosteron-niveau zou verhogen. Ik heb het geprobeerd, maar dat doet het bij mij beslist niet. Natuurlijk zijn Zink en Magnesium zinvolle supplementen, maar zullen het testosteron-niveau echt niet verhogen, ook bij jou niet.

Ideale combi

4 mei 2021 07:55
Frank Van Diejen
Ideale combi magnesium en zink. Gember tevens goed om hongergevoel te onderdrukken en voor goede spijsvertering

Prijs kwaliteit is correct

23 januari 2020 23:20
Gino van De Keere
prijs kwaliteit is correct

Sneller resultaten

14 november 2019 20:02
Michael Elia
Ik ben 50 jaar en ben sinds 4 maanden aan het fitnessen. In eerste instantie heb ik het gekocht om mijn testo level omhoog te gooien zodat mijn libido word verhoogd. Maar ik merk gewoon dat trainen in combinatie met de pillen mij sneller resultaten geven. Ik heb nu maar weer 2 potjes besteld.

Slaapkwaliteit beter

22 mei 2019 08:11
Miez
Goed product. Ik merk vooral dat m''n slaapkwaliteit beter is geworden, sinds ik dit product neem. Ik slaap veel dieper en word frisser wakker.

Beste

2 maart 2019 10:42
JEHM Kuijpers
Het beste dat er is.

Werkt heel goed bij mij

1 augustus 2018 13:08
Wielzen Wielzen
T-booster werk heel goed bij mij . heel goed product dat zijn ook de meeste producten van julie

Perfect uitgebalanceerd

17 juli 2018 11:48
Jan snelders
ideaal om je testo gehalte mooi op peil te houden. perfect uitgebalanceerd.

Indruk dat het invloed heeft

3 januari 2018 15:35
Dirk
Gebruik de T-Booster inmiddels een tijdje en heb de indruk dat het invloed heeft. Ik neem deze samen met de pillen van Fat Control bij elke avondmaaltijd.

Testo

19 september 2017 10:18
Frank
Heb dit supplement puur als probeersel mee besteld. Gebruik 1 cap per dag. Voor mij persoonlijk geen blijver daar het meer negatieve effecten heeft dan positieve. Haargroei op handen, vingers en armen sterk toegenomen. Agressie verhoogt en m'n lontje is korter geworden. Merk dat ik makkelijker "snap" terwijl ik dat normaal niet heb. Duidelijk merkbaar agressief gevoel, wat als een rush door je lichaam jaagt. Dit gebeurd bij mij op de verkeerde momenten, bijvoorbeeld wanneer iets teveel wordt. Je krijgt het gevoel dat je iets in elkaar wil rossen, pure agressie dus. Voor in de gym (fitness/bb) heeft het niets merkbaars gedaan. Testo boost dus zeker maar voor een alpha mannetje iets teveel van het goede :)

Magnesiumcitraat of malaat

25 mei 2017 12:50
Saskia Van Schagen
Ik heb powersupplements.nl pas ontdekt en vind dat jullie werkelijk geweldige producten verkopen zonder rommel erin en dat voor een zeer redelijke prijs. Ik had graag dit product ook aangeschaft, maar bij dit product zet ik toch mijn vraagtekens omdat er magnesiumstearaat in zit, dat spul wil ik echt vermijden. Verder kan ik dit niet kopen omdat er nergens staat hoeveel magnesiumcitraat erin zit. Het zou cool zijn als jullie hier nog een product toevoegen: magnesiumcitraat of malaat, eventueel met zink, maar dan zonder de niet voor niets omstreden stearaat.
7 juli 2017
Power Supplements
11:17Natural T-Booster bevat minder dan 1% magnesiumstearaat om de ingrediënten goed in de capsule te krijgen.

Volgende week komen we met een magnesiumlactaat supplement in poedervorm zonder enige toevoeging. Magnesiumlactaat is uitstekend opneembaar en goed verdraagbaar.

Bloeddonor en tegengaan kramp

17 december 2014 19:20
Robin Riet
Ik heb deze uitgeprobeerd in plaats van de magnesium & taurine voor het tegengaan van creatine kramp. Naast dat ik geen last heb van kramp heb ik ook gemerkt dat door de zink mijn hb gehalte is toegenomen. Ik ben namelijk bloeddonor en je mag pas geven als je hb boven een bepaalde grens zit. Meestal haalde ik die grens net, maar sinds ik de T-booster gebruik is mijn hb gehalte behoorlijk gestegen. Ik heb ook een pot aan mijn broer gegeven om uit te proberen (hij is ook bloeddonor en haalde net als mij de grens meestal net) en hij ervaart precies hetzelfde effect. Kortom een top product.

Ik gebruikte in het begin 2 capsules per dag, inmiddels ben ik terug gegaan naar 1 capsule per dag.

Zware training

7 april 2014 21:08
Leonie
Ik ben zeer tevreden over dit product. Eerder voelde ik me wel eens een beetje ziek na een zware training ('s avonds en de volgende dag). Sinds ik deze supplementen gebruik heb ik hier geen last meer van!
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Magnesiumlactaat 400g poeder
Magnesiumlactaat 400g poeder