Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1482 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Schrijf ook een review

Fijn product

6 mei 21:56
C Bindels
Fijn product. Gebruik het al lang, puur preventief. En ben niet echt ziek meer geweest...en voel je iets opkomen, dosis verhogen. Levering ook altijd netje op tijd, top!!

Een echte aanrader

20 april 22:14
Astrid Bakker
Wij zijn zeer tevreden over deze Vitamine C. Een echte aanrader

Mooi product!

24 maart 22:47
Jasper van Baars
Het feit dat deze vitamine niet synthetisch is is al geweldig maar als ik een lagere weerstand heb denk ik te merken dat het me helpt als ik deze als een boost gebruik. Mooi product!

Producten zijn super goed

11 maart 14:55
Ypie Samplonius
Ik heb het aan een vriendin gegeven die al weken ziek was, hoofdpijn, migraine buikpijn enz. Ze is na een anderhalve week gebruik van de vit c goed van opgeknapt. Jullie producten zijn super goed. Blij mee! Heb het zelf natuurlijk ook weer besteld.

Natuurlijke ingrediŽnten

18 december 21:51
Denny Bernaerts
Gebruik al jaren deze Vitamine C omdat zij uit natuurlijke ingrediŽnten bestaat, en niet zoals sommige A tot Z merken er stiekem nog wat Aspartaam en wat E-nummers bijvoegen ook al is het een doorslikpil en is smaak en kleur niet belangrijk ;)

Prijs-kwaliteitverhouding bij powersupplements is uitstekend

1 december 13:11
Duursporter
Een extra inname van vitamine C naast gezonde voeding, ondersteunt veel lichaamsprocessen. Ik kies graag voor de natuurlijke variant omdat ik denk dat het lichaam dit het beste op kan nemen. Daarom vermijd ik chemische producten, in voeding, en natuurlijk ook in supplementen. De prijs-kwaliteitverhouding bij powersupplements is uitstekend!

Kruisbes

6 november 20:15
Bianca Dekker
Lekkere vitamine ...kruisbesje aleen maar goodies

Zeer goed bevonden

12 juli 2019 14:59
Josee Praktijk Lichtpunt
Top product, puur natuur, uitvoerig getest in mijn praktijk en zeer goed bevonden. In tegenstelling tot wat je vaak leest, blijf ik erbij dat vitamines uit de natuur zonder kunstmatige toevoegingen de enige goede oplossing bieden ter verbetering van gezondheid.

Voel me veilig in wat ik slik

25 maart 2019 10:58
Corrie Munsters-Jansen
Sinds ik de natuurlijke vit. C van Powersupplement gebruik, voel ik me veilig in wat ik slik en ben veel minder ziek.

Vrijwel puur natuur

18 januari 2019 09:17
Ger Kamphues
een van de weinige producten op de markt die vrijwel puur natuur zijn, ben heel blij het gevonden te hebben en vertel het verder. Zo kan je op een verantwoorde manier aan je gezondheid werken.