Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1311 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Schrijf ook een review

Optimale conditie

6 oktober 12:21
G Schuring
Creatine monohydraat van (Powersupplements) is één van de eerste supplementen die ik ging gebruiken. En dat doe ik steevast nog steeds! Niet dat ik er zoveel van merk qua sportieve prestaties. Maar onderzoek wijst zo duidelijk uit dat het een superproduct is. Niet alleen voor het lijf maar ook voor de hersenen. Het houdt de basis van de lichaamscellen (= de mitochondriën) in optimale conditie. En is zo ook een levensverlengend product. Ook als ik niet aan fitness zou doen zou ik het op dagelijkse basis gebruiken en blijven gebruiken.

Teleurgesteld

28 maart 11:43
bas
Opgelet! De pot is al niet groot. Deze blijkt ook nog maar voor een kwart te zijn gevuld. Heel kostbaar poedertje dus! Ongeacht of het wel of niet werkt zal ik het geen tweede maal bestellen. Doorgaans ben ik tevreden over de leveringen van powersupplements. Dit is een negatieve uitzondering en ben hier echt teleurgesteld over.
29 maart
Power Supplements
12:00We hebben gekozen voor de kleinste pot met een brede opening. Zo is het makkelijk om het poeder uit de pot te scheppen. Het poeder is vrij compact, waardoor de 200 gram niet veel volume inneemt.

Deze prijs is overigens wereldwijd de laagste voor zuivere HMB. Zelfs de lagere kwaliteiten zijn niet of nauwelijks goedkoper.

Samen met creatine

4 juli 2018 14:49
Wielzen Wielzen
Heel goed product gebruik het samen met creatine heel goed resultaat

Uitstekend product!

21 december 2017 11:01
Anthony Verhaegen
Uitstekend product! Wel een scherp smaakje maar liever zo dan een product vol toegevoegde chemische smaakmiddeltjes!!

6 gram per dag

27 oktober 2017 14:48
Anoniem
Twee vrienden van me gebruiken al lange tijd HMB bij 6 gram per dag en gaan er goed op. Ik ga het nu ook proberen. Ik vertrouw hun oordeel, daarom 5 sterren.

Top product

30 april 2017 09:38
Mike
Als je serieus bent over je trainingen dan HMB mag niet ontbreken tussen je supplementen. Top product.