Sluiten

1860 Recensies

Top

dinsdag 14:02
Max Westerveld
Top

De béste

20 september 2022 21:29
Frank van der Kooij
Dé beste whey Protein die er te krijgen is.

Goede kwaliteit

14 september 2022 14:02
Dino Sabia
Veel keuze uit smaken. Goede kwaliteit

Goed, puur

8 september 2022 22:28
Francisca v Maastrigt
Goed, puur. Smaak is lekker ook met water

Smaak, kwaliteit, echt perfect

31 juli 2022 14:01
Okke
Voortreffelijk ! Smaak, kwaliteit, echt perfect

Jammer dat het zo duur is geworden

20 juli 2022 20:28
Jim Keijzer
Goede shake, jammer dat het zo duur is geworden (+49%)

---

Reactie Power Supplements:

Helaas zijn wie ons geconfronteerd met enorme prijsstijgingen van de whey-grondstof. Inmiddels betalen we bijna het dubbele van voorheen. Vanwege onze lage marges ontkomen we er niet aan die prijsstijgingen door te berekenen. Dat hebben we echter geleidelijk gedaan, op basis van de gemiddelde inkoopprijs van de voorraad. Dit betekent echter wel dat de prijs op de site de komende tijd nog wat verder zal stijgen, want steeds meer goedkoper ingekochte voorraad maakt plaats voor duurder ingekochte voorraad. We hopen dat de inkoopprijzen in de loop van dit jaar weer wat gaan dalen.

Prima product, maar veel hogere prijs

8 juli 2022 17:15
D. Vermaas
Prima product gebruik het al jaren maar EUR 16 verhogen in nog geen half jaar? Vraag me bij veel producten en niet alleen op jullie website werkelijk af of er geen loopje genomen wordt nu de consument door alle verhalen gewend raakt aan prijs verhogingen. Overigens zou een QR CODE op het product fijn zijn om in te kunnen scannen in sport apps.

---
Reactie Power Supplements:

Ook wij worden geconfronteerd met enorme prijsverhogingen, voor dit product in een jaar tijd al met bijna €20. Of er door de fabrikanten met ons een loopje wordt genomen weten we niet. Het verhaal is in elk geval dat China al enige tijd eiwitten met een laag eiwitgehalte (15%) hamstert en dat het daardoor voor veel fabrikanten lucratiever is om deze eiwitten aan China te leveren dan om ze verder op te werken naar een hoog eiwitpercentage (80-90%). Er is zodoende een groot tekort aan eiwitten met een hoog eiwitpercentage, wat de prijs opstuwt. We mogen, zo wordt ons gezegd, blij zijn dat we nog geleverd krijgen.

Omdat we geringe marges hanteren, ontkomen we er niet aan de prijsverhogingen door te berekenen. We doen dat echter nooit meteen wanneer er weer een prijsverhoging wordt aangekondigd door de fabrikant, want we hebben nog oude voorraad die goedkoper is ingekocht. We kijken voor de bepaling van de prijzen op de website naar de gemiddelde inkoopprijs van de voorraad, waardoor de verhoging geleidelijk in stappen plaatsvindt. Omdat voor ons de inkoopprijs inmiddels met bijna €20 is verhoogd, betekent dit helaas ook dat de prijs op de website de komende tijd nog verder zal stijgen.

Top whey

24 juni 2022 11:16
Christine Isken
Top whey voor een goede prijs

Klasse product met een goede smaak

19 juni 2022 17:53
Dylan van Opzeeland
Klasse product met een goede smaak. Fijn dat hier ook wat zoetstoffen niet in zitten.

Top

4 april 2022 14:57
Kevin Van Hove
gewoon weg top

Erg tevreden

16 februari 2022 17:39
Brigitte von Kannen
Ben erg tevreden met het product, de prijs en de service.

Smaak is goed

2 februari 2022 20:11
Cees
Top product, smaak is ook goed!

Prima zaak, leveren op tijd en snel

2 februari 2022 12:28
Peter Jansen
Prima zaak, leveren op tijd en snel. Prijs en kwaliteit verhouding zijn goed. Producten zijn werkzaam en voldoen aan de wettelijke eisen. Kortom echte aanrader voor elk type sporter. Bij twijfel bel of mail Powersupplements. En ze helpen je op correcte en vriendelijke wijze.

Blijf altijd mijn proteine bij jullie bestellen

27 januari 2022 11:53
Ton Feteris
ik woon in spanje waar zat proteine te koop is, maar ik blijf altijd mijn proteine bij jullie bestellen, omdat die voor mij vertrouwd en goed is, zo simpel als dat.

Snelle levering

20 januari 2022 22:30
Y Lin
Goede producten, snelle levering
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Stevia Whey Protein Isolate 2000g
Stevia Whey Protein Isolate 2000g