Sluiten

2060 Recensies

Positief verrast

6 januari 2019 16:32
John
Na een zoektocht naar whey gezoet met stevia kwam ik hier terecht, ik heb hier in het verleden al vaker iets besteld dus het bedrijf was me niet vreemd.
Ik was een beetje huiverig voor de nasmaak van stevia, ik heb een keer een wieght gainer met stevia gehad en die had een zeer nare nasmaak. Maar ik ben geen fan van kunstmatige zoetstoffen dus toch maar opzoek gegaan naar whey met stevia. Ik heb gekozen voor de smaak framboos (voorheen bestelde ik alles met de smaak chocolade) en meteen na levering een shake geprobeerd en moet zeggen dat het écht goed smaakt zonder vieze nasmaak. Het is duidelijk minder zoet dan supplementen gezoet met sucralose. Voor mij een groot pluspunt want van mij hoeft het niet zo zoet.
Dus nu heb ik twee grote voordelen, géén kunstmatige zoetstoffen en géén vieze nasmaak waarover ik echt positief verrast ben. En natuurlijk een kwaliteits product met hoog eiwit gehalte. Het enige nadeel is dat het tijdens het shaken ernorm gaat schuimen. Dus na het shaken even 5min wachten.
Stevia Whey Protein Isolate 1000g

Stevia Whey Protein..

4.7320(97)
Gezoet met stevia extract!
90% eiwit!
Keus uit 3 lekkere smaken
Europees merkproduct
Ultraweinig vet en koolhydraten
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Pure Whey Protein Isolate 1000g
Pure Whey Protein Isolate 1000g