Sluiten

2060 Recensies

Naar mijn bescheiden mening de enige keus

26 juli 2021 21:03
Chris
Na nu zo'n jaar of 10 klant te zijn wil ik toch eens de tijd nemen een uitgebreide recensie te plaatsen van de Whey Protein Isolate van Power Supplements. Dit had overigens net zo goed een recensie van de Natural Multi kunnen zijn, aangezien dit beide producten zijn die ik regelmatig afneem bij de heren van Power Supplements.

Bij wijze van uit de hand gelopen hobby verdiep ik me enigszins in de voeding en supplementen die ik naast mijn krachttraining gebruik. Je wilt tenslotte niet je harde werk teniet doen door junkfood naar binnen te werken. Zo werkt het ook met supplementen. Er zijn legio Nederlandse concurrenten in Nederland en de laatste jaren ook op Europees niveau. Met stunts van 50% korting kun je hier je producten zoals eiwitpoeder en multivitaminen vast goedkoper betrekken. Echter; wat je minder betaalt lever je ook in op kwaliteit is mijn ervaring. Waarom deze bedrijven nog steeds bestaan is naar mijn idee vooral omdat de kwaliteit van (bijvoorbeeld) een eiwitpoeder voor de doorsnee consument niet objectief te meten is.

De heren van Power Supplements hebben naar mijn idee enkel producten in hun assortiment waar ze 100% achter staan. Dit eiwitpoeder is daar als centrale product in hun assortiment het grote voorbeeld van. De kennis van de producten, herkomst en toepassing ervan is dan ook enorm. Als je vragen hebt over de toepassing van een product in jouw specifieke trainingssituatie kan je zomaar een uitvoerige wetenschappelijk onderbouwd advies krijgen waarin het commerciŽle aspect absoluut niet voorop staat. Kom daar eens op bij een van de webshops met eigen kledinglijnen en hippe pre-workout supplementen. Kies je voor je gezondheid op de lange termijn, dan zijn de producten van dit bedrijf naar mijn bescheiden mening de enige keus.
Stevia Whey Protein Isolate 2000g

Stevia Whey Protein..

4.7320(97)
Gezoet met stevia extract
90% eiwit!
Europees merkproduct
Geschikt voor eiwitdieet
Ultraweinig vet en koolhydraten
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Pure Whey Protein Isolate 2000g
Pure Whey Protein Isolate 2000g