Sluiten

1549 Recensies

Geeft mij een boost

22 maart 2020 15:01
Guido Bossyns
Het is goed van smaak ..mix heel goed ..en geeft mij een boost !

Ondanks bittere nasmaak toch voor gekozen

13 januari 2020 10:28
Marianne Dorst-zuidema
Ik heb deze whey al eerder gekocht aanwezig. Laat zich uitstekend mengen, geen klontjes, zeer fijn poeder. Ondanks de aanwezige bittere nasmaak toch weer voor deze whey hydrolisate gekozen. Goed om te weten dat deze produkten getest worden, zodat je zeker weet een zuiver produkt te kopen.

Prima

24 december 2019 10:29
Nele De Wert
Prima producten !

Goed herstel na de sport

22 december 2019 11:26
Y. van den Berg
Ik gebruik dit product al 3 jaar. Naturel, omdat ik niet van zoet hou. Alles zit erin voor een goed herstel na de sport. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Werkt in principe goed

12 juli 2019 11:18
Judy Yasin
De product eigenlijk wel goed. Weet nog niet of pure met psychische toestand maakt of nee maar dit werkt in principe goed hoewel ik slecht eet. Belangrijk geen vettige spiermassa te krijgen. Maar als jij sierus gaat sporten dan eigenlijk geen enkel proteοne is nodig. Serieus zijn is belangrijkste

Top

29 mei 2019 20:58
GM Chan
TOP

Merkbare impact

19 april 2019 00:40
Franck
Ik sport met 4 a 5 dagen in de week van 2 a 3 uur per dag. Merk ik wel dat de hydrolysate DH25 veel sneller en merkbare impact heeft op mijn lichaam dan Isolaat. Mijn ervaring is alleen het te gebruiken wanneer je lichaamsvetgehalte laag genoeg is , anders komt deze echt eerder in de vetweefsel dan in spierweefsel! De hydrolysate DH25 is top spul.

Alsof je aan de steroids zit

30 juni 2018 14:46
Anoniem
Echt ****** goed spul, het schuimt als een gek, dat is wel opvallend maar het werkt echt alsof je aan de steroids zit. 2 scheppen voor training en 2 scheppen na training is meer dan aanbevolen maar het lijkt wel te werken

In combinatie met isolaat en caseοne

1 juni 2018 17:27
Bart Hilhorst
Ik ben al jaren tevreden over deze hydrolisaat. Goed poeder dat niet klontert, zelf gebruik ik de tropische vruchten smaak, wat de shakes echt op smaak brengt.
Vrijwel altijd gebruik ik hydrolisaat in combinatie met isolaat en caseοne. Zowel in water als melk mixt deze combinatie gemakkelijk tot een klontloze shake.

Ik ben nog aan het wachten tot de 2000g pot beschikbaar komt! :)

Hoge eiwit waarde

19 februari 2018 10:42
Paul De wit
Goede proteine mixt makkelijk en hoge eiwit waarde. Levering altijd snel en goed verpakt.

Lost goed op

15 februari 2017 16:13
ertje
Het product lost goed op. Ik heb het maar kort gebruikt, dus kan daarom nog niet zeggen wat het voor effect het op mijn body heeft. Ik ben 3dg geleden met het opnieuw innemen v een halve bus van een aantal mnd geleden. Sinds kort weer begonnen met krachttraining. Ik houd jullie op de hoogte.mvg, ertje!

Excellent product

14 februari 2017 16:42
Ian Young
excellent product, i have recommended to colleagues who have purchased and enjoyed the results of the product and continue to reorder.

Erg blij mee

14 oktober 2015 14:04
J.H. Blom
Persoonlijk ben ik erg blij met dit product. Net voor en direct na de training gebruik ik het product (smaak neutraal) tezamen met brinta (of iets dergelijks), druivensuiker, lecithine en visolie. Mijn spieren hoeven niet onnodig lang te wachten op de noodzakelijke aminozuren.
Ik volg gewoon mijn alledaagse eetpatroon (gιιn dieet of whatsoever) en met beleid wordt het eetpatroon met supplements aangevoeld indien mijn lichaam extra voeding verlangt.

Hopelijk wordt whey protein hydrolysate DH25 ook aangeboden in hoeveelheden van 2000g.

Intra-workout shake

7 juni 2014 15:53
C Pachowski
Ik gebruik dit als intra workout shake. Een schepje van 20 gram samen met wat maltodextrine tijdens de training en je merkt echt dat je lichaam wordt 'aangevuld' tijdens het trainen. Heerlijk ! Gewoon naturel met malto. Na twee keer ben je aan de smaak gewend.

Lost slecht op

7 mei 2014 14:14
Karsten
Ik heb dit spul nu twee keer als sample mee besteld, maar ik wordt er niet blij van.

Het lost enorm slecht op in magere melk
en ik vind de smaak (naturel) heel erg chemisch smaken.
De Whey Hydrolysate zal vast goed werken, maar ik zal het zelf niet meer bestellen.
Powersupplements
Wij adviseren whey hydrolisaat te mixen met een shakebeker. Eιn krachtige schudbeweging is voldoende om de whey hydrolisaat goed te verdelen over het water of de melk. Er kunnen dan nog een paar kleine klontjes aanwezig zijn die na korte tijd alsnog vanzelf in oplossing gaan. Vaker schudden geeft teveel schuim. Whey hydrolisaat Naturel heeft een bittere smaak. Dat is kenmerkend voor alle sterk gehydroliseerde melkeiwitten. Als er geen bitterheid zou zijn, is de hydrolysegraad erg laag.
Bekijk ook
Essential Amino Acids 350g
Essential Amino Acids 350g