Sluiten

Vraag & antwoord

Eiwit pakket XXL
Welke supplementen voor Fitness
Eiwit pakket XXL
1
Danny Schoeman
als ik het xxl pakket neem heb ik dat genoeg om te trainen bij fitness of wat zou ik dan allemaal moeten gebruiken of kopen ?
Powersupplements
Hoi Danny,

In principe heb je geen supplementen 'nodig'. Ze kunnen je progressie wel versnellen en ze kunnen ervoor zorgen dat je minder precies moet zijn met je voedselkeuzes.

Het wordt bijvoorbeeld gesteld dat je elke dag 1,5 tot 2 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht moet eten om optimaal spierweefsel op te kunnen bouwen. Lukt je dat niet, of vind je het lastig om veel vlees te eten, dan is een eiwitshake een handige oplossing.

Creatine is een supplement dat je vooruitgang een boost kan geven. Maar het binnenkrijgen van voldoende creatine door middel van je voeding is bijna ondoenlijk.

Mijn top 3 supplementen bestaat uit wei eiwit, creatine en visolie.


Visolie biedt omega-3 vetzuren die kunnen helpen bij het verkrijgen van een strak gespierd lichaam. Omega-3 vetten zitten in vette vis zoals makreel. Maar als je daar niet van houdt dan zijn capsules een makkelijk alternatief.

Wei eiwit heeft overigens nog een voordeel boven de meeste eiwitten ind e voeding: het wordt heel snel opgenomen en het zit barstensvol essentiλle aminozuren. Dat maakt het heel geschikt om kort voor of na een training te gebruiken.
Gerelateerde vragen
Natrium/sodium
Houdbaarheidsdatum?
Vrouwenvariant?
Eiwit pakket XXL

Eiwit pakket XXL

0
1 x Pure Whey 2000g
1 x Micellar Casein 2000g
15 x Protein Block ΰ 90g
Gratis verzending
3 verschillende eiwitbronnen
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact