Sluiten

1999 Recensies

Lekker

4 april 2017 08:21
Theodoros Georgallides
lekker

Smaakvol alternatief

5 maart 2017 19:08
Dick Huber
Smaakvol alternatief.

Smaakt lekker

20 februari 2017 16:23
M.A.M. Oudejans
Mooi product en na een telefoontje blijkt het nog biologisch te zijn ook. Ik ben blij dat ze gekozen hebben voor stevia als zoetmiddel niet ideaal maar beter dan kunstmatig spul. Smaakt lekker.

Merkbaar spiermassa

10 februari 2017 14:07
Bert
lekker, zeer goed verteerbaar en duidelijk merkbaar aan spiermasse. Uiterst tevreden.


Spijt van

6 maart 2016 23:01
Lena Keijzer
Heb spijt van de aankoop. Normaal gesproken nooit problemen met smaken van plantaardig eiwitpoeder, maar deze is moeilijk binnen te houden. Zelfs met een hoop fruit vind ik het nog steeds niet te drinken. Structuur daarentegen wel prima. Levering ook!

Kwalitatief erwteneiwit

23 februari 2016 18:04
J.H. Blom
De smaak van het product Pea Protein Isolate vind ik persoonlijk niet relevant. Veel en veel belangrijker is de mogelijkheid om mijn lichaam met een kleine hoeveelheid Pea Protein Isolate meer dan voldoende kwalitatieve erwteneiwit voorschotel. Ik volg gewoon mijn dagelijkse eetpatroon en wanneer het nodig is zijdelings aangevuld met hoogwaardige eiwitsupplementen.
Zo wil voorkomen dat ik onnodig een opgeblazen buik creeer, anders passen de kleren mij niet meer. M.a.w. voor het doel waarom ik het product gebruik zeker 5 sterren waard.

Romig maar niet lekker

1 november 2015 21:49
Andre Hensen
was dik romig ( positief ) maar de smaak vond ik persoonlijk niet lekker. wel een ervaring erbij kwa smaak.

Beetje bitter en flauw

21 maart 2014 14:22
Jan-Erik Engeln
Ik geloof in het product en moet zeggen dat de smaak is beter te verdragen dan verwacht. De nasmaak blijft echter een beetje bitter en flauw ... De vanille staat niet goed herraus. Ik adviseer 300ml water (of melk).

Smaak beter dan verwacht

14 maart 2014 21:11
Erik Donckers
De smaak is beter dan verwacht! Dit is een prima afwisseling wat betreft whey gemaakt van zuivel.

Net als Micellaire Case´ne

9 maart 2014 15:04
Robin Riet
Heb een keer gemengd met melk en een keertje met gekoeld water. De structuur vind ik geen probleem, het is een beetje als met micellaire case´ne. De smaak vind ik niet echt geweldig, het heeft een beetje rare bijsmaak. Maar al met al best te drinken.

Lekkerder dan van andere merken

14 februari 2014 21:05
Yvonne
Ik kende al pea prote´ne van andere merken, dus ik was op de hoogte van de vezelige strctuur, die ik overigens niet erg vind. De smaak van powersupplements vind ik zelfs nog lekkerder dan van andere merken die ik al kende, en deze is nog eens veel goedkoper! Daarbij is hij ook heel goed voor mijn spieren en ingewanden. Kan niet zo heel goed tegen whey concentraat.

Jammer dat er alleen vanille smaak is. Wel fijn dat deze gezoet is met stevia. Hoop dat er gauw een andere smaak bijkomt.

Aparte geur

9 november 2013 12:20
Michel De Rooij
Omdat ik mijn eiwitinname graag wil verspreiden over meerdere eiwitbronnen, hier ook maar een pot van besteld. Bedoelt als verwerking in gerechten en als een afwisselend tussendoortje. Ik had geen idee wat ik er van kon verwachten.

Wat als eerste opvalt is de zeer aparte geur van het poeder. Vond het niet lekker ruiken. Na het vermengd te hebben met melk, werd de geur er niet beter op en de structuur van het gehele goedje is vrij dik. Bij het proeven vond ik het ook het ook vrij korrelig in de mond voelen en de uiteindelijke smaak... Nou hoeft het voor mij niet altijd lekker te zijn. Bijvoorbeeld een hyrdolisaat giet ik vlak na het trainen gewoon in de smaak naturel in een keer achterover - als ik trek heb in een smaakvolle eiwitbron maak ik een uur later wel een lekker stukje vis om van te genieten - maar als tussendoortje valt deze Pea Protein shake qua smaak toch erg tegen.

Ik heb er vervolgens nog wat cacao poeder bij gedaan en dat hielp enigszins, maar de onder andere de bittere nasmaak bleef aanwezig en het is alsnog niet mijn favoriete drankje voor tussendoor. Al is het ook weer niet direct smerig en valt dit best te leren drinken.

Denk dat ik dit product voornamelijk zal gaan gebruiken als eiwitbron voor eiwitrijke lekkernijen. Want erwten prote´ne heeft als verwerking in recepten wel weer zo zijn voordelen gezien zijn structuur.

Verder heb ik nog geen ervaring met andere erwten prote´ne shakes, dus een echt oordeel kan ik er nog niet over geven.

Licht verteerbaar

1 november 2013 16:30
Richard Mol
Plakt niet zoals de whey eiwit. Deze shake is heel romig en luchtig. Lichtverteerbaar. Ik doe er een klein beetje koffiesiroop bij of amandelsiroop en dan is het een bijna verslavende shake, heerlijk.

Prote´nepoeder met cacao

26 augustus 2013 15:06
Charles van Kampen
Hij is wat vezeliger van structuur dan wey en heeft een lichte bonensmaak die ik van soja prote´ne ook ken. Ik doe er een schep cacaopoeder bij en dat vind ik erg lekker (cacao/caramel/vanille is top). Deze smaak, gecombineerd met de structuur, maakt het lekkere volle voedende shake (met melk). De cacao zorgt ook dat de stevia niet gaat overheersen. Zonder vind ik hem vrij zoet.

Tip: meng eerst het droge prote´nepoeder goed met de cacao in je shaker, dan krijg je geen klonten cacao in je shake.

Welkome afwisseling!

Douwe Egberts luchtige shake

1 augustus 2013 11:54
Richard Mol
Als je er een beetje koffiesiroop van Douwe Egberts bij doet dan is het veel lekkerder dan die plakkerige melk eiwitten. Lekker luchtige shake met licht verteerbare eiwitten.
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Egg Protein 1000g
Egg Protein 1000g