Sluiten

1999 Recensies

Licht verteerbaar en lekker

5 mei 2013 06:54
Richard Mol
Licht verteerbaar. Ik doe er een beetje (smaakloze) soja eiwit bij en een beetje vruchtenhagel of anijshagel van de Ruyter en het is hartstikke lekker en lekker.

Heerlijke shake

25 februari 2013 12:52
Jesse
Ik vind de pea protein echt heerlijk smaken. Ik drink er 2 van per dag en mix het met water. Na iedere training verheug ik me weer erop om deze shake te drinken.
Het is fijn dat jullie dit aanbieden aangezien ik niet tegen melk kan. En stevia is natuurlijk ook helemaal geweldig.

Smaakt naar doperwten

25 februari 2013 12:01
Jermaine T
Met veel enthousiasme heb ik een 1kg pot besteld vanwege het feit dat het lactosevrij is en een hoog gehalte arginine & essentiële aminozuren heeft etc. Helaas laat hij te wensen over.

Smaak: Bij het openen van de pot ruik je al een sterk doperwten lucht en zo smaakt hij ook. Ik moet wel eerlijk zijn dat na de eerste 2 slokken hij best oke is, misschien was mijn verwachting iets te hoog.

Structuur: Iets wat me echt tegen viel bij de Micellar Casein eiwitten was dat het heel zanderig blijft zelf wanneer je het goed schud of in een blender doet wat het onprettig maakt bij het drinken en daar heeft deze PEA eiwit ook last van. Niet even erg maar je merkt het wel.
25 februari 2013
Power Supplements
00:00Pea Protein heeft inderdaad een hele andere structuur dan whey of caseïne eiwit. Het blijkt in de praktijk dat zo'n 80% van de klanten Pea Protein heel goed waardeert en zo'n 20% de structuur niet lekker vindt.
Een maatschepje Pea Protein kan het beste aangemaakt worden met 250ml melk of met 300ml (koud) water. 2 x schudden is voldoende.

Te dik

1 december 2012 14:47
Bram
Met water wordt het te dik voor mij, met melk niet. Met water heb je iets van 300ml nodig op een maatschep. 5 sterren voor melk heb ik al gegeven. 3 sterren voor mengen met water.

Beste tot nu toe

27 november 2012 20:30
Paul Avontuur
Ik heb deze ook maar eens geprobeerd. Met water vind ik hem niet geweldig, met melk is ie wel goed te doen. Pea proteine is geen makkelijk product, weet ik uit ervaring. Ik heb al vaker pea proteine op van andere merken en dan vond ik niks. Deze is toch wel de beste tot nu toe.

Ik geef hem 3 sterren: het gemiddelde van 2 voor gemengd met water en 4 voor gemengd met melk.

Saroma pudding

23 november 2012 13:06
Bram
Zojuist de pea protein voor het eerst gedronken. Een shake gemaakt met 200ml melk en 30 gram pea protein. Dat is gewoon net een vloeibaar saroma puddinkje, gruwelijk lekker! Echt niet verwacht. Ik ga hem later nog met water proberen. Nu iig dikke plus van mij en kom maar op met wat nieuwe smaken!
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Egg Protein 1000g
Egg Protein 1000g