Sluiten

1556 Recensies

Perfect herstelmiddel

27 juli 2016 12:06
Tom Remeeus
Ik gebruik dit supplement al meer dan drie jaar na iedere krachttraining. Ik ben zeer tevreden met het product en het doet zeker wat het moet doen. Ik heb mijn zoveelste potje vorige week opgemaakt. Helaas was ik vergeten om een nieuwe voorraad aan te leggen. Na de training had ik dus niet de mogelijkheid om (zonder extreem veel voedsel te eten zoals kip of kwark) extra eiwitten in te nemen. Ik merkte dit helaas gelijk door een grote hoeveelheid spierpijn. Met andere woorden: dit supplement werkt perfect als herstelmiddel voor je spieren.

Mijn enige kanttekening is dat ik na drie jaar nog steeds niet mijn smaak heb gevonden. Ik heb ondertussen vanille, chocola en tropische vruchten geprobeerd. Smaken verschillen, dus misschien dat iemand anders het wel lekker vindt. Bovendien maakt het mij niet uit of het supplement lekker is of niet, ik drink het niet uit plezier. Iemand die dit product met een ander doeleinde gebruikt kan daar natuurlijk anders over denken. Nogmaals: smaak is subjectief.

Lang verhaal kort: Ik weeg totaal niet zwaar aan de smaak, maar wel aan de functionaliteit. De functionaliteit is gewoon perfect. Het doet wat het belooft te doen zonder bijwerkingen (behalve stinkende winden dan, hahaha). Vandaar dat ik dit product een 'zeer goed' beoordeling geef.
Pure Whey Protein Isolate 1000g

Pure Whey Protein Isolate..

4.6889(90)
90% tot 93% eiwit!
Ultralaag in vet en koolhydraten
Geschikt voor eiwitdieet!
Europees merkproduct
Zeer lage prijs voor whey isolaat
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Stevia Whey Protein Isolate 1000g
Stevia Whey Protein Isolate 1000g