Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1359 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan
Schrijf ook een review

Heerlijke bananen-geur

9 november 2013 12:42
Michel De Rooij
Na eerst altijd gekozen te hebben voor de Dymatize elite whey (smaak banaan) die ik bij de concurrent kocht, besloten te kiezen voor een no nonsense product dat gewoon doet dat het moet doen en afkomstig is van een kwalitatieve Europese producent.

Gezien het feit dat dit een whey isolaat betreft, dus beter, en het ook nog eens goedkoper is, besloten dit product een kans te geven. In dit geval hechte ik ook veel waarde aan de smaak beleving. Ik hou van de smaak banaan en ik gebruik de whey in deze smaak onder ander om te verwerken in mijn havermout-met-cacao-pindakaas-en-kokosolie-papje.

De geur is nagenoeg hetzelfde. Een heerlijke bananen geur. De poeder is behoorlijk fijn en mengt erg goed. De smaak... die maakte al mijn verwachtingen waar. Als ik het vergelijk met het eerder vermeld product van Dymatize, is deze Isolate van PS op geen enkel punt slechter maar op een aantal punten wel een stuk beter en ook nog eens goedkoper.

Hopelijk komt er ook nog een 4 of 5 kilo emmer in onder ander deze smaak. In ieder geval een nieuwe tevreden vaste klant erbij.
Pure Whey Protein Isolate 2000g
€42,90 - €39,90
  • 90 tot 93% eiwit!
  • Zeer laag vet- en koolhydraatgehalte
  • Europees merkproduct
  • 14 lekkere smaken
  • Superprijs!
  • Geschikt voor eiwitdieet!