Sluiten

2113 Recensies

Hij is niet te pruimen

1 augustus 2023 14:58
Andre
Ik heb een pul gekocht gezoet met Stevia, hij is niet te pruimen, korrelig , lost moeilijk op en in water helemaal niet smakeloos. In volle melk blijft hij waterig , wat ik ook doe , nee dat gaat hem nooit meer worden.
Ik heb hem vele jaren geleden ook gebruikt en toen was hij lekker romig.
Geklaagd bij de verkoper heeft niets geholpen, hij kwam met een moeilijk verhaal aan uitleg over stevia zoetmiddel, maar in de voorlichting vanuit product staat niets vernoemd.
Ik heb de pul met inhoud maar afgevoerd naar de vuilcontainer.
Groeten Andre

---

Reactie Power Supplements:

Het is erg jammer dat de whey stevia je deze keer niet is bevallen. Het verschil tussen de met stevia gezoete whey en de variant die is gezoet met sucralose is dat we bij de stevia whey geen guargom gebruiken. Guargom is het ingrediŽnt om de shake iets dikker te maken maar omdat de klanten die voor stevia kiezen vaak heel selectief zijn qua ingrediŽnten hebben we de toevoegingen tot een minimum beperkt. Aangezien whey volledig op zal lossen zal de stevia whey shake daardoor letterlijk waterdun worden. Onze receptuur is al ruim 15 jaar ongewijzigd, de enige variabele is de whey zelf die afhankelijk van het seizoen een iets andere structuur kan hebben.
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Pure Whey Protein Isolate..

4.8080(448)
90% tot 93% eiwit!
Ultraweinig vet en koolhydraten
Europees merkproduct
Keus uit 14 lekkere smaken
Lage prijs, hoge kwaliteit
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Stevia Whey Protein Isolate 2000g
Stevia Whey Protein Isolate 2000g