Sluiten

2060 Recensies

Klonter totaal niet

1 juni 2010 20:20
V Gijbels
Prima spul en smaakt ook nog best lekker. Snelle levering met een goede shaker bijgeleverd. Klontert totaal niet

Niet dik

24 mei 2010 00:49
R Kieftenburg
Heb 2 potten 2500 kilo besteld. Goede levering en leveringsvoorwaarden. Prijs van de Whey is erg goed te noemen. Heb echter wel 2 kanttekeningen. Kleine klontjes die niet oplossen, ook na na zeer lang in de blender, blijven aan de tanden plakken.
Het andere punt is de dikte na blenderen. In tegenstelling tot wat de vorige recensie staat is de shake niet dik te krijgen. Ik zie de vergelijking met een milkshake echt niet. Hoeveel scheppen je er ook in doet het blijft waterig. Training maatjes laten proeven en deelden mijn meningen. Het proeft ook erg zoet.
Dus eigenlijk alleen positief over de prijs, die is goed.

Whey vanille milkshake

5 mei 2010 23:15
Jay R..
pure whey isolate vanille (+200ml magere melk),
*mixed perfect (geen klonten),
*lijkt op een milkshake (gemixt met een blender),
*lekker volle smaak je kunt dit product vergelijken met een softijsje dat je bij de snackbar koopt

Aantal merken eiwitten gebruikt

21 april 2010 19:40
A.C.A. Nieuwpoort
Absoluut een topproduct! Ik heb de afgelopen periode van een aantal merken de Eiwitten gebruikt en ik ben er zeker van dat ik met deze eiwitten de beste progressie gemaakt heb. Absoluut een aanrader.

Kracht en kilo's vliegen vooruit

14 april 2010 09:35
B Van Turnhout
Heb een maand geleden het starterspakket hier gehaald met daarin 2 kg eiwitten, creatine en een pot BCAA's. Moeilijk om te vergelijken hoe goed het is t.o.v. andere producten, maar ik kan wel merken dat zowel m'n kracht als m'n kilo's (van 86 naar 90 in 4 weken) vooruit vliegen.

Wat betreft de smaak: In het pakket had je de keus uit 2 potten voor 1 kilo en heb ik voor de smaken bosaardbei en banaan gekozen. Ben bijna door m'n voorraadje heen, maar wanneer ik opnieuw moet bestellen, ga ik toch voor banaan. Bosaardbei is iets muffer en klontert wat sneller. Banaan daarentegen is echt een heerlijke shakie. Een aanrader dus!

Goedkoopste whey isolaat

10 april 2010 16:06
T.W.B. Geurds
Beste en goedkoopste whey isolaat van Nederland. Voor de mensen die een smaakje willen, de smaken zijn uitstekend. En voor de mensen die het achterover willen gooien zoals ik, de naturel is ook echt smaakloos, en niet zoals bij eiwitpoeder bijvoorbeeld. Ben echt zeer blij met dit product.

Van xxl nutrition naar Power Supplements

8 februari 2010 20:40
A Yalcin
Circa 2 weken terug heb ik mijn eerste 2 potten - met de smaken choco en cocos - besteld.
Smaken bevallen mij uitstekend, zelfs met water is het een genot om op te drinken en omdat het geen mix betreft van concentraat en isolaat heb ik ook nauwelijks last van mijn spijsvertering.
Neem ze direct in de ochtend en na de training.


Afgelopen jaar heb ik al mijn isolaat potten via xxl nutrition besteld - maar omdat ze sinds kort
de cocos smaak uit de schappen hebben gehaald - ben ik overgestapt naar "Power Supplements".

Al met al een perfecte aanvulling op mijn dagelijkse proteďne inname uit voedsel !

Ga zo door met uw uitstekende service !

Whey zonder smaak- en kleurstoffen

5 februari 2010 21:14
Frank de Wit
Ik ben hier zeer tevreden over. Dit is het enige wheyproduct zonder chemische rotzooi als smaak- en kleurstoffen dat ik in Nederland heb kunnen vinden. De naturelvariant doet het dan ook prima bij mij. Lost goed op in water, is smaakloos (dus verveelt ook niet) en ligt niet zwaar op de maag. Uiteindelijk een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Bevorderd spierherstel en opbouw

5 februari 2010 17:07
A Bazghouti
Ik heb veel verschillende protein shake geprobeerd. Dit product van Powersupplement vind ik persoonlijk het beste. 90-93 gram eiwit per 100gram dit is 1 van de puurste vorm van protein shake op de markt. De smaken vallen goed, lost lekker snel op. I.c.m. een goed dieet bevorderd het 100% je spierherstel en opbouw.

Extra eiwitten

5 februari 2010 07:43
JE Bok
Ik gebruik deze whey (naturel) al vanaf het begin dat ik begon met extra eiwitten. Ik ben een bewuste eter en hou dan ook van natuurlijke/pure producten. Deze whey is tot zo ver de enige die ik heb kunnen vinden die daar het dichts bij in de buurt zit en een goede prijsverhouding heeft. Zeer goede kwaliteit!

Top service

1 februari 2010 17:36
Lars Van Dijk
Zeer tevreden over de producten! Telefonisch contact gehad en zeer goede informatie verkregen, nemen rustig de tijd en beantwoorden al je vragen.

Al met al een top service!!!

Kwaliteit whey

30 december 2009 22:33
E Neijenhuis
Zeer snel geleverd en wat een kwaliteit whey!

Ik heb de smaak naturel genomen en deze opgelost in melk.
2x schudden met de shakebeker en het is al opgelost.
Geen klonten helemaal niks.

Perfecte whey

16 juli 2009 15:07
G.M. Redjopawiro
Perfecte whey voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kocht hiervoor altijd duurdere whey bij vergelijkbare sites, maar ik moet zeggen dat ik geen verschil heb kunnen ontdekken qua kwaliteit. Ik mix altijd een schep neutrale whey met 40 gram dextrose en een theelepeltje cacaopoeder: perfecte post-workout shake!

Whey ziet er perfect uit

23 mei 2009 20:39
K.J.A. Van Duin
Vandaag mijn eerste bestelling bij Power Supplements binnengekregen.
Ik draai de deksel van de pot Pure Whey Protein Isolate (Vanille), haal de folie eraf en kijk in die pot. WOW!!! deze Whey ziet er echt perfect uit!
Ook de service is TOP !
Heb al zoveel Whey merken geprobeerd, maar deze blijf ik bestellen zolang ik nog train (en leef)!
Keep On The Good Work !!!

Chocolade

17 mei 2009 11:46
C Hemmens
Werkt goed en is van heel goede kwaliteit voor de prijs. Lost redelijk op maar ik zou de chocolade smaak niet aanraden, het heeft een heel smerige na smaak.
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Stevia Whey Protein Isolate 2000g
Stevia Whey Protein Isolate 2000g