Sluiten

2060 Recensies

Prima product, maar veel hogere prijs

8 juli 2022 17:15
D. Vermaas
Prima product gebruik het al jaren maar EUR 16 verhogen in nog geen half jaar? Vraag me bij veel producten en niet alleen op jullie website werkelijk af of er geen loopje genomen wordt nu de consument door alle verhalen gewend raakt aan prijs verhogingen. Overigens zou een QR CODE op het product fijn zijn om in te kunnen scannen in sport apps.

---
Reactie Power Supplements:

Ook wij worden geconfronteerd met enorme prijsverhogingen, voor dit product in een jaar tijd al met bijna 20. Of er door de fabrikanten met ons een loopje wordt genomen weten we niet. Het verhaal is in elk geval dat China al enige tijd eiwitten met een laag eiwitgehalte (15%) hamstert en dat het daardoor voor veel fabrikanten lucratiever is om deze eiwitten aan China te leveren dan om ze verder op te werken naar een hoog eiwitpercentage (80-90%). Er is zodoende een groot tekort aan eiwitten met een hoog eiwitpercentage, wat de prijs opstuwt. We mogen, zo wordt ons gezegd, blij zijn dat we nog geleverd krijgen.

Omdat we geringe marges hanteren, ontkomen we er niet aan de prijsverhogingen door te berekenen. We doen dat echter nooit meteen wanneer er weer een prijsverhoging wordt aangekondigd door de fabrikant, want we hebben nog oude voorraad die goedkoper is ingekocht. We kijken voor de bepaling van de prijzen op de website naar de gemiddelde inkoopprijs van de voorraad, waardoor de verhoging geleidelijk in stappen plaatsvindt. Omdat voor ons de inkoopprijs inmiddels met bijna 20 is verhoogd, betekent dit helaas ook dat de prijs op de website de komende tijd nog verder zal stijgen.
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Pure Whey Protein Isolate..

4.8068(440)
90% tot 93% eiwit!
Ultraweinig vet en koolhydraten
Europees merkproduct
Keus uit 14 lekkere smaken
Lage prijs, hoge kwaliteit
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Stevia Whey Protein Isolate 2000g
Stevia Whey Protein Isolate 2000g