Sluiten

1999 Recensies

Duurzamer verpakken

27 januari 2023 09:23
Dennis Welbergen
Gebruik het al jaren en vind het een prima product. De levering is al die tijd op hoog niveau en heb nog nooit een klacht gehad.
Zoals ik nu voor het eerst heb aangegeven bij de bestelling vind ik wel dat een aantal verpakkingen van producten wel wat duurzamer kunnen met name de vitamine D.
Ik heb 5 flessen besteld en die kunnen bij aflevering makkelijk allemaal in 1 fles overgegooid worden waarmee er dus direct 4 in de plastic recycle bak gaan. Hier dus een verbeterpuntje
Groet,
Dennis

---

Reactie Power Supplements:

De potten met vitamine D3/K2 zijn inderdaad voor een groot deel leeg, ondanks het grote aantal van 180 capsules. Dat komt door hun erg kleine formaat. Helaas kunnen we geen kleinere potten gebruiken omdat de lettergrootte op het etiket dan onder het wettelijk vereiste minimum zakt. En bij een groter aantal capsules wordt het product te duur voor een deel van onze klanten.

We zijn ons bewust van de milieu-impact van de potten en om die reden zijn we bezig met de overstap van HDPE-potten uit aardolie naar HDPE-potten uit suikerrietvezels. Voor de kleine potten verwachten we die overstap najaar 2023 te hebben afgerond.
Vitamin D3 plus K2

Vitamin D3 plus K2

4.7632(76)
180 capsules
75 mcg vitamine K2
1000 iu vitamine D3
De zonneschijn vitamine!
Emulsie in zonnebloemolie voor optimale opname
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
Natural Vitamin C
Natural Vitamin C