Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1169 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan

L-Glutamine Ultra Pure 400g: 8 vragen

L-Glutamine Ultra Pure 400g
L-Glutamine Ultra Pure 400g

L-glutamine nodig, eet glutenvrij, immuniteit is laag

20 april 2016 11:30
anoniem
Beste,
Daar na behandeling zware chemo & bestraling alle spieren terug moeten opgebouwd worden langzaam proces bij mij, ook immuniteit zeer laag .
Gebruik eiwit isolaat en is mij aangeraden ook L-glutamine te nemen & nog andere supplementen natuurlijk.
Door mijn darmdoorlaatbaarheid wordt niet alles goed opgenomen, de samenstelling & combinatie zijn heel belangrijk, ’k vind moeilijk om dat te vinden in welk product qua juiste verhouding.

Met vriendelijke groetjes,

Magdi ;)
20 april 2016
Powersupplements
13:36Hoi Magdi, De glutamine in dit supplement is een aminozuur in de vrije L-vorm. Het heeft daardoor de maximale mate van opneembaarheid. Of het geschikt is voor jou kunnen wij echter niet bepalen. Jouw situatie vraagt om advies van een arts of therapeut. Het vrijwel smakeloze poeder-supplement bevat alleen glutamine en geen andere ingrediënten. Het mag echter met alle andere supplementen gecombineerd worden. Kris

BCAA of Glutamine

7 september 2015 11:11
Leon van de Wouw
Beste PowerSupplements,

Een ’deskundige’ (sportschoolhouder) vertelde mij dat ik behalve whey eiwitten en weight gainer ook glutamine zou moeten innemen. Ik zie echter op jullie website dat BCAA Ultra Pure ook zou kunnen helpen in toename spiermassa en afremming spierafbraak. L-Glutamine zou dezelfde eigenschappen hebben.
Ik ben 52 jaar, weeg rond de 75 kilo, heb nauwelijks vet en ik doe al een jaar of 7 aan krachttraining. Ik merk al een tijd dat er stilstand is. Dat kan te maken hebben met mijn leeftijd natuurlijk. Wat zou voor mij de beste keuze zijn: BCAA Ultra Pure of Glutamine Ultra Pure.
Alvast bedankt!
Vriendelijke groet, Leon

Zuiverheid L-glutamine poeder

26 mei 2015 10:28
Barbara
Hallo
Jullie geven aan dat het l-glutamine poeder zuiver is vanuit Japan. Daar zou ik graadmeter over willen weten. Hoe kunnen jullie de zuiverheid garanderen?

Groet,Barbara
26 mei 2015
Powersupplements
12:36Hoi Barbara, Het L-glutamine poeder is geproduceerd door een Japans bedrijf. Zij werken volgens het principe van fermentatie met een niet-pathogene microbe. Dit is de gouden standaard voor de productie van aminozuren. De productielocatie van het l-glutamine poeder is overigens niet Japan maar de Verenigde Staten. Het meest recente analysecertificaat zie je hieronder. De zuiverheid is gemeten als 99,5%. Er zit altijd een beetje variatie in zo'n meetresultaat. Dat heeft te maken met de meettechniek / meetapparatuur. Daarom zie je dat de specificatie voor de zuiverheid 99 tot 101% is. Boven de 100% zuiver kan natuurlijk niet. Maar de meetuitslag kan dit soms wel aangeven. L-Glutamine

Dosering L-Glutamine

27 mei 2013 10:20
I.P. Heiliegers
Hallo powersupplements

na een beetje research gedaan te hebben over glutamine ben ik nog steeds niet zeker over de wijze en de hoeveelheid van de dosering....is 5 gram glutamine voldoende per dag? Hoe zit het met de 1 gram per uur inname, moet ik dan 5x verspreid in de dag glutamine innemen? Is er een manier van inname voor betere resultaten

Als je dit zou kunnen verhelderen voordat ik dit product aanschaf, dan zou het dikke prima zijn voordat ik mezelf vergiftig of het op een onjuiste manier gebruik!
27 mei 2013
Powersupplements
12:46Vijf gram glutamine per dag is een mooie dosering als ondersteuning van de darmfunctie. Een gespreide inname is niet alleen veilig, maar waarschijnlijk ook effectiever dan eenmalig 5 gram. Bij hogere doseringen glutamine komt waarschijnlijk een groot deel in de bloedbaan terecht in plaats van dat de darmcellen het kunnen opnemen. Als je glutamine voor spieropbouw wil gebruiken, dan kan je kiezen voor whey eiwit. Dit eiwit bevat van zichzelf al volop glutamaat wat door het lichaam omgezet kan worden in glutamine (het glutamaat in whey is niet giftig doordat het eiwit ook veel andere aminozuren bevat). Of extra glutamine naast het eiwit nog een extra effect geeft, is niet bewezen. Sommige sporters beweren dat ze er baat bij hebben. Mocht je hogere doseringen glutamine ter ondersteuning van de spieropbouw willen gebruiken, zorg er dan voor dat je voor je training al eiwitten gegeten hebt. Het brede spectrum van aminozuren uit de eiwitten zorgt voor een gezonde balans. Ik gebruik zelf op die manier zo'n 5 gram glutamine verspreid over een training: 2,5 gram tijdens en 2,5 gram na de training. Kris

glutamine houdbaarheid

27 mei 2013 10:09
Anoniem
Een pot glutamine die ik nog had staan is al ruim 6 jaar over tijd. ik heb na het nemen van 1/4 van de pot er pas achter gekomen. kan dit kwaad??
27 mei 2013
Powersupplements
12:19Sommige poeders blijven heel lang goed, mits goed afgesloten en droog bewaard in een donkere ruimte. Glutamine lijkt me een redelijk stabiel molecuul. Zelf gebruik ik vaak supplementen die zo'n 1 jaar over tijd zijn. Maar iets wat 6 jaar over datum is, zou ik wel weg doen. Erg duur is glutamine gelukkig niet ;-) Of het kwaad kan durf ik niet te zeggen. Ik vermoed dat het wel mee zal vallen. Kris

L-Glutamine in XtraVol iBCAA’s

21 maart 2013 09:14
J. Smits
Goedenavond Power Supplements,

Bij het product L-Glutamine 250g staat dat het veilig kan worden gebruikt, onder andere door niet meer dan 1 gram per uur te doseren.

In een scoop XtraVol iBCAA’s zit 4 gram micronised L-Glutamine. (Maakt dat micronised verschil?)

Is het dan wel raadzaam om een hele scoop te nemen?
Zou een halve scoop, aangevuld met Whey Protein of Supreme Gainer beter zijn?

Vriendelijk groet

100% glutamine?

11 maart 2013 13:22
Nick Peters
hoi

staat nergens vermeld maar neem aan dat dit gwn 100% glutamine is ofniet ?

gr nick
11 maart 2013
Powersupplements
14:24Hoi Nick, Dit is inderdaad 100 procent glutamine poeder; glutamine is het enige ingrediënt.

l-glutamine

5 september 2012 14:27
Dave Schipper
hallo ik hoor vaak over l-glutamine nu zie ik dat het in dit bcaa product zit maar ik had er een paar vragen over.
wat is het precies en wat doet het?
waarom verkopen jullie het niet apart?
alvast bedankt gr dave.