Sluiten

Vraag & antwoord

Starterspakket
Hoe lang met starterspakket
Starterspakket
1
Tim
Stel ik heb mijn eten en training in balans en ik koop jullie starterspakket, wat voor resultaten kan ik behalen als beginner en hoe lang kan ik met dat pakket doen?
Powersupplements - Kris
Er zijn veel bedrijven die leuke claims doen bij hun supplementen. “Win 5 kg spiermassa!” , “Tot wel 10 kg zwaarder in 8 weken!”. Maar onderaan de advertentie staat een disclaimer dat niet iedereen hetzelfde resultaat behaalt. Anders gezegd: bijna niemand haalt die resultaten.

Wij doen dan ook geen voorspellingen. Er zijn genoeg mensen die helemaal niets aan spiermassa winnen als ze gaan krachttrainen. We willen geen valse verwachtingen wekken.


Het kan echt alle kanten op als je beginner bent. Verwacht de eerste tijd weinig resultaat. Je lichaam kiest namelijk de eerste 8 weken de zuinige route: je lichaam wordt vooral sterker door aanpassingen in je zenuwstelsel (de aansturing van je spieren). Na ruwweg 2 maanden begint de ‘echte’ spiergroei door vastleggen van extra eiwit.
Vσσr die tijd worden je spieren waarschijnlijk ook al wat dikker en strakker. Dat is vooral opslag van koolhydraten in de spieren. Ook als is die toegenomen spiermassa vooral water en suikers, je mag het wel echt rekenen als spiermassa. Spieren zijn nu eenmaal een variλrende verzameling van water, contractiel weefsel, vetten, suikers, bindweefsel en allerlei stoffen in oplossing.


Doordat je creatine gebruikt kan de opslag van koolhydraten in je spieren nog wat meer toenemen. Bij sommige mensen is dat goed merkbaar. Elke gram koolhydraten neemt ook nog eens bijna 3 gram water met zich mee. Het is functioneel (meer spier-conditie), dus ook dit kan je gewoon als spierweefsel zien. Van de buitenkant zien de spieren er niet anders uit. Ze zijn alleen voller J .


Ik denk dat je het beginnerspakket als volgt kan gebruiken
(Voorbeeld voor 4 maal per week trainen. Je doet dan 16 weken met je pakket):


45 minuten voor elke krachttraining 1 schep whey (33 scheppen per pot)
Direct na de training 3 tabletten BCAA’s en wat fruit, vruchtensap of een paar boterhammen.
Op alle dagen 4 gram creatine bij de grootste maaltijd

Gerelateerde vragen
Natrium/sodium
Houdbaarheidsdatum?
Vrouwenvariant?
Starterspakket

Starterspakket

5.0000(5)
2 potten whey isolaat!
Ultrazuivere creatine
BCAA's
Shaker of bidon
Starten met krachttraining of fitness
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact