Sluiten

Vraag & antwoord

Visolie (Omega-3)
Supplement bij lopen
Visolie (Omega-3)
2
Pieter
ik ga toch bijna dagelijks lopen, tussen de 5 en de 10 km. Mijn lichaamsbouw veranderd toch niet naarmate ik het graag zou hebben.

De bedoeling is niet dat ik breder word maar enkel dat mijn spieren beter afgelijnd worden.

Kunnen jullie mij hiervoor iets aanraden?

Ik kreeg uw site door van iemand die hιιl tevreden is over uw produkten. Hopelijk kunnen jullie mij iets voorstellen!
Powersupplements - Kris
Heb je het idee dat je meer een sprint type bent of een duurloper? Alleen als je een ιchte typische duurloper bent (je bent tenger gebouwd en het gaat je makkelijk af) dan zou ik er mee doorgaan. Zo niet, dan kan je beter sprintjes gaan trainen. Dit leidt tot een gunstigere verhouding van spier- en vetweefsel. Gemiddeld zien sprinters er dan ook beter ‘afgelijnd’ uit!

Je kan eventueel ook nog een tussenvorm kiezen: interval training. Sprinten en interval training dragen bij aan een hormonale balans die gunstig is voor vetafbraak en spieropbouw / spierbehoud.


Zorg er verder voor dat je geen zoete dranken drinkt (ook zeer spaarzaam omgaan met sap uit pak of fles). Probeer ook voeding met als ingrediλnt ‘plantaardige olie’ (al dan niet gehard) te vermijden. Als er bijvoorbeeld zonnebloemolie of olijfolie staat is het in orde. Maar ongedefinieerde ‘plantaardige olie’ staat in feite voor verregaand geraffineerde olie waar alle voedingswaarde is uitgehaald. Tot slot komt het verminderen van suiker. Eet niet teveel suikerrijke producten.


Over enige tijd komen we met een gezond supplement dat helpt bij vetverbranding. Als je een account aanmaakt op onze website, kan je je inschrijven voor de mailinglijst. Je krijgt dan automatisch en bericht als we dit supplement uitbrengen.
2 capsules visolie per dag kan op de lange termijn ook een positief effect hebben: Omega-3 visolie

WR Sukdeo
Ik heb een vraagje,

ik heb onlangs jullie visolie caps besteld.
Ik gebruik nu creatine, maar ben van plan om dat even te vervangen door whey. Kan ik jullie visolie ( 6 caps per dag) gewoon gebruiken i.c.m whey en eventueel later met creatine?
Ik heb namelijk begrepen dat creatine de vetverbranding verlaagd en visolie het versnelt, werkt dit elkaar dan niet tegen?
Gerelateerde vragen
Natrium/sodium
Houdbaarheidsdatum?
Vrouwenvariant?
Visolie (Omega-3)

Visolie (Omega-3)

4.8438(32)
Extreem zuiver!
Vrijwel vrij van vissmaak en -geur
Niet chemisch bewerkt
Merkproduct
Hogere concentratie dan standaard visolie
Bericht wordt verstuurd

Heeft u een vraag?

Meestal dezelfde dag een antwoord

Versturen
Contact
Bekijk ook
O-mega pakket
O-mega pakket